03 / 05 / 2024

Elmar Towers dış mekan görselleri

Elmar Towers dış mekan görselleri

Daire tipleri 1 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edildiği Elmar Towers projesinde daire teslimleri 30 ay sonra gerçekleşecek. İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...

Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması! 437 konut ile dükkan satılıyor! İşte o tarih...

Zincirlikuyu’daki Çiftçi Towers için 10 milyar liralık satış buluşması 11 Eylül'de yapılacak. Projede bulunan 437 konut ile dükkanların satılmasının ardından alacaklılar paralarını alabilecek. İşte ayrıntılar...

Çiftçi Towers'taki daire ve dükkanlar icradan kapış kapış satıldı! İşte fiyatları

İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Zincirlikuyu'da bulunan Çiftçi Towers't bulunan 437 taşınmaz icradan satışa çıktı. 4 milyar 289 milyon 645 bin TL fiyat biçilen dükkan ve daireler kısa sürede kapış kapış satıldı. İşte detaylar...

Luxera Towers'la 369 yeni konut ve 87 dükkan geliyor! Ön talep başladı!

Luxera Gayrimenkul yeni projesi Luxera Towers için düğmeye bastı. Projede 369 adet konut ve 87 adet ticari alan yer alacak.

Rönesans Neva Towers'a “Dünyanın En İyisi” ödülü!

Rönesans’ın, Moskova’nın simgesi olan Moscow City’de satış rekorları kıran dev gökdelen projesi “Neva Towers”, Avrupa’dan sonra dünyanın da “en iyileri” arasında yerini aldı.

Referans Kartal Towers'ta dükkanlar satışa çıktı!

Referans Kartal Towers'ta dükkanlar satışa çıktı. Referans Kartal Towers'ta daire fiyatları 317 bin TL'den başlıyor...

Referans Kartal Towers'ta kampanya dönemine özel 248 bin TL'ye!

Kiler GYO'nun Kartal'da konumlandırdığı Referans Kartal Towers'ta satılık daire fiyatları kampanya dönemine özel 248 bin liradan başlıyor..

33. Kat Luxury Forward Design Exhibition, Çiftçi Towers'ta düzenlenecek!

Çiftçi Towers, Ekim ayında başlayacağı çok özel etkinliklerle, konseptini ve yaşam tarzını ortaya koyacak. Poltrona Frau ve Baccarat gibi dünya markalarının yer aldığı "33. Kat Luxury Forward Design Exhibition"da, lüks ve tasarım bir araya gelecek. İş, kültür ve sanat dünyası 33. Kat'ta buluşacak.

Burçin Okur Çiftçi Towers’ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselen ve dünyaca ünlü mimarlık ve mühendislik şirketleri tarafından tasarlanan Çiftçi Towers projesinin başına, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı isimlerden Burçin Okur atandı.

Burçin Okur, Çitfçi Towers’ın yeni genel müdürü oldu!

Türkiye’nin en değerli arazilerinden birinin üzerinde yükselen ve dünyaca ünlü mimarlık ve mühendislik şirketleri tarafından tasarlanan Çiftçi Towers projesinin başına, bankacılık sektörünün yakından tanıdığı isimlerden Burçin Okur atandı.

Ankara Elmar Towers projesinin yüzde 70'i satıldı!

Ankara Eskişehir Yolu'nda yükselen Elmar Towers’ta fiyatlar yüzde 50’ye yakın primlendi. Satışların yüzde 70 oranında tamamlandığı projede alıcıların yüzde 99’u yatırım amaçlı olarak alım yaptı.

Elmar Towers Ankara ev fiyatları!

Elmar Towers Ankara ev fiyatları 250 bin TL ile 670 bin TL arasında değişiyor. Elmar Towers Ankara projesinde konut teslimleri Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Palma D'oro May İnşaat Velvet Towers fiyatları!

Palma D'oro May İnşaat Velvet Towers fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriliyor. 2018 yılında tamamlanması planlanan Velvet Towers Kadıköy projesinde 1.250 daire yer alıyor...

Ankara Elmar Towers ödeme planı!

Ankara Elmar Towers ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. Metroya 4 kilometre uzaklıkta olan projede daire fiyatları 247 bin TL'den başlıyor.

Elmar Towers dış mekan görselleri Haberi

Elmar Towers dış mekan görselleri

3 kule şeklinde yükselen Elmar Towers projesinde 2 blok konut, diğeri AVM şeklinde yükseliyor. Toplam 28 bin 750 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje fiyatları konumlarına ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. 


Toplam 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilen Elmar Towers projesi Konya Yolu, Eskişehir Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesişim noktasında yükseliyor. Proje toplam 803 adet daireden meydana geliyor. 


Ortak sosyal yaşam alanları içerisinde yüzme havuzu, sauna, fitness center, cafe, alışveriş merkezi yer alan Elmar Towers projesinde daireler 197 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Ulaşım bilgileri kapsamında proje çevre yoluna 1,5 kilometre, metroya 4 kilometre, Çukurambara'a 13 kilometre, Kızılay'a 19 kilometre, havaalanına 49 kilometre, Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


İşte Elmar Towers dış mekan görselleri...