10 / 05 / 2024

Elmar Towers yatırım yapılır mı

Elmar Towers yatırım yapılır mı

Yatırımda büyükşehirlerde 30 yıla dayanan amortisman süresini 10 yıla indirmeyi hedefleyen Elmar Towers, aynı zamanda Ankaralının konut tercihlerini de değiştirmeye aday.

Başaran Holding, Fikirtepe'ye 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Başaran Yatırım Holding, Fikirtepe’de hayata geçirdiği 1500 konutluk Mina Towers projesini tanıttı. Holding, bölgeye toplamda 2 milyar dolarlık yatırımla 4 bin konut yapmayı planlıyor.

Sümeyye Aydın, Başaran Yatırım Holding Satış Müdürü oldu!

Başaran Yatırım Holding’in Kadıköy Fikirtepe’de inşaatına başlayacağı Mina Towers ve Mina Home & Office projelerine satış ve pazarlama müdürü olarak Sümeyye Aydın atandı.

Şeyh Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Velvet Towers!

Türkiye'de yatırım kararı alan Katar Kraliyet Ailesi üyelerinden, Katar İktidar Aile Konseyi Genel Sekreteri Şeyh Dr. Abdulaziz Al Thani’nin ilk yatırımı Fikirtepe’de yer alacak 260 milyon liralık Velvet Towers projesi oldu.

Elmar Towers yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!

ELMAR Yapı’nın Ankara’da Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers, iş dünyasının ilgisini çekti. Elmar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Küsmüş, müşterilerin yüzde 99'unu iş adamları oluşturdu." dedi.

Elmar Towers yatırımların geri dönüş süresini 10 yıla indirdi!

Yatırımda büyükşehirlerde 30 yıla dayanan amortisman süresini 10 yıla indirmeyi hedefleyen Elmar Towers, aynı zamanda Ankaralının konut tercihlerini de değiştirmeye aday.

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Gulf Investment Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi, Bilal Demirhan, Kübra Tekiner tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da Trump Towers Residence Şişli'de kuruldu.

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Toga Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Toygar Özgüler tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Trump Towers Residence Kulesi, Kağıthane'de kuruldu.

Mirgrup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mirgrup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Birol Çabuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 12 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi, Ihlamur Sokak, Uphill Court Towers'ta kuruldu.

Mina Towers 1 milyar dolar yatırım bedeliyle Fikirtepe'de yükseliyor!

Turizm, finans ve yatçılık sektörünün önemli firmaları arasında yer alan Başaran Group şimdi de inşaat dünyasında adından söz ettirmeye hazırlanıyor. Mina Towers 1 milyar dolar yatırım bedeliyle Fikirtepe'de inşa ediliyor...

Mina Towers Fikirtepe'de yükseliyor! 1 milyar dolar yatırım bedeli ile!

Turizm , finans ve yatçılık sektörünün lider firmalarından başaran group şimdi de inşaat dünyasında adından sözettirmeye hazırlanıyor. Mina Towers Fikirtepe'de 1 milyar dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

BP Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Limited Şirketi, Onder Onat, Lutz Jens Becker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık 2013 tarihinde Şişli, Trump Towers'ta kuruldu

Trump Towers yatırım bedeli 300 milyon dolar!

Eğimli mimarisiyle, hız ve hareketliliği yansıtan Trump Towers için D-Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, “Dış görüntüdeki mimari hareketlilik ek maliyet getirdi. Yatırımcı olarak değil ama yapımcı olarak yaptığımız işten memnunuz ” dedi

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

Elmar Towers yatırım yapılır mı Haberi

Elmar Towers yatırım yapılır mı

Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers projesi gayrimenkulde ezberleri bozdu. Yatırımda büyükşehirlerde 30 yıla dayanan amortisman süresini 10 yıla indirmeyi hedefleyen Elmar Towers, aynı zamanda Ankaralının konut tercihlerini de değiştirmeye aday. Başkent’te kısa bir süre önce satışa çıkan Elmar Towers projesi, Ankaralı iş adamlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Lansmanda 3 bin ön talep toplanan projenin yüzde 40’ı 10 gün içinde satıldı. Müşterilerin yüzde 99’unu 30-50 yaş arası işadamları oluşturdu. 


Ankara’nın en yüksek kuleleri olarak hayata geçen Elmar Towers, gayrimenkulde tüm ezberleri bozuyor. Elmar Yapı’nın Eskişehir Yolu üzerinde satışa çıkardığı Elmar Towers projesi, gayrimenkulde yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indirmeyi hedeflerken, Ankaralıların büyük konut sevdiği yönündeki algıyı da değiştiriyor. Kısa bir süre önce satışa çıkan ve fonksiyonel küçük...