18 / 05 / 2024

elmas gökdelenler inşa etmek

elmas gökdelenler inşa etmek

Wired dergisine göre dünyayı değiştirebilecek yedi düşünce arasında elmaslardan gökdelenler inşa edilmesi de yer alıyor...

TOKİ'den Kanal İstanbul'a komşu 1,1 milyar TL'lik 925 yeni konut! Projeyi Gürtaş Yapı inşa edecek!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergâhına 430 metre mesafede bulunan arazilere 1,1 milyar lira bedelle 925 konut, 8 dükkân ve 1 cami inşa edecek. Kanal İstanbul güzergâhındaki konut projeleri için peş peşe ihaleler gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap için imzaların atıldığını açıkladı. Peki Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap sözleşme bedeli ne kadar oldu? Emlak Konut GYO Göktürk 2. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

ABD Hazine Bakanı Yellen'den gıda krizine karşı harekete geçin çağrısı: Kehanet gerçek mi oluyor?

Rusya Ukrayna savaşıyla birlikte dünya üzerinde tahıl ve hububat başta olmak üzere pekçok gıda ürününe erişim zorlaştı. Ayçiçek yağı, buğday, bakliyat ürünlerinde sıra dışı fiyat artışları görüldü. ABD, gıda krizine karşı G20 ülkelerine harekete geçmeleri için çağrıda bulundu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

TOKİ Gümüşhane'de 104 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gümüşhane'de 104 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya ili Güneysınır ilçesinde 114 konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ Bolu Göynük'te 106 konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 106 yeni konut inşa edecek.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Şuşa'ya inşa edilecek okul için görüşmeler yapıldı!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Şuşa'ya inşa edilecek okul için, MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve beraberindeki heyet ile görüşme gerçekleştirdi. 

Altan Elmas: 1999'dan sonra inşa edilen binalarda büyük hasarlar yok!

Bugün gerçekleşen RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda konuşan KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 1999 yılı sonrasında inşa edilen binalarda yapısal problem olmadığını dile getirdi.

Kahramanmaraş Göksun'da 376 konut inşa ediliyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Göksun’da temeli atılan sosyal konutların inşasına başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçen projede 376 konut inşa edilecek. 

Cahit Özkan: Güvenli, sağlam, dayanıklı binalar inşa etme mücadelemizi sürdüreceğiz!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, "Bir taraftan kentsel dönüşümü, sağlıklı, güvenli ve dayanıklı konutların inşa edilme sürecini engellemeye çalışırken diğer taraftan bugün acılarımızın kaynağı olarak AK Parti hükümetlerini göstermeleri asla kabul edilebilir bir durum değil." diye konuştu. 

elmas gökdelenler inşa etmek Haberi

elmas gökdelenler inşa etmek

Google CEO'su Larry Page, "Eğer çılgınca birşeyler yapmıyorsunuz, yanlış işler yapıyorsunuz demektir" diyor. Page'e göre eğer yaptığınız işi diğerlerinden yüzde 10 daha iyi yapıyorsanız, bu diğerleri ile aynı şeyi yapmaya devam ettiğiniz anlamına gelir. Bu yüzden, rakiplerinizden on kat daha iyi ürün ve hizmet sunmanız gerekiyor. Ancak bu şekilde dünyayı değiştirebilirsiniz. 

Larry Page gibi insanların sayısı çok yüksek değil. Bu insanlar tek bir düşüncenin tüm dünyayı değiştireceğine inandılar ve bunu yapmayı başardılar. Page ve Brin tarafından yaratılan arama motoru Google sayesinde dünyanın tüm bilgisine anında ulaşmaya başladık. Ve diğer değişimler de bunu izledi.

Evet bir düşünce dünyayı değiştirebilir. İşte Wired dergisine göre dünyayı değiştirebilecek yedi düşünce: 

1. Şarj edilebilen uçaklar

Otomotiv sektörü çevreye verdiği zararı azaltmak için radikal tasarımlara yöneliyor. Tesla, Prius, Volt...