29 / 04 / 2024

Elmas Teras Elmas Yapı iletişim

Elmas Teras Elmas Yapı iletişim

Elmas Teras Kemerburgaz fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Elmas Teras Kemerburgaz projesinde dairelerin teslimleri Nisan 2017 yılında yapılıyor...

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Minela Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Elmas ve Veli Kunçay ortaklığında kuruldu.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Zermeram Elmas Evler'in lansmanı Eylül'de! 214 konutluk yeni proje!

Adese Gayrimenkul Seha İnşaat Adi Ortaklığı Ticari İşletmesi tarafından hayata geçirilen Zermeram Projesi'nin 1. etabı olan Elmas Evler'in lansmanı Eylül ayında gerçekleştirilecek.

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmas Grup Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Emin tarafından kuruldu.

Elmas Melih Araz nereden mezundur? Elmas Melih Araz kimdir?

Elmas Melih Araz kimdir? Elmas Melih Araz’ın mesleği nedir? Elmas Melih Araz nereden mezundur? İşte detaylar!

Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas kimdir? Burak Elmas’ın mesleği nedir? Burak Elmas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Blue Diamond’da bir çift elmas küpe 3.381 TL’ye düştü! 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Blu Diamond, değerli mücevherleri sevenleri mutlu edecek kampanya fiyatlarını  açıkladı. Elmas takılar yarı fiyatının bile altına düştü.  Görenler gözlerine inanamadı! Elmas kolyeler, küpeler, yüzükler, bilezikler… İşte 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi…

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muhteşem Elmas Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Beyk ve Hakan Gholamı ortaklığında kuruldu.

Rahmi Koç'tan elmas değerinde 7 tavsiye!

Bu sene Türkiye'nin en zengin insanları sıralamasında 15'inci kişi olan Rahmi Koç, elmas değerinde 7 tavsiye verdi. İşte Rahmi Koç'tan başarılı olmak için 7 tavsiye...

Google'ın kurucusu Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye!

Dünyanın  en zenginlerinden biri olan ve Google'ın kurucusu Larry Page çok önemli tavsiyelerde bulundu. İşte girişimcilerin ilham kaynağı Larry Page'den elmas değerinde 8 tavsiye...

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Elması Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman İnce tarafından kuruldu.

Elmas Teras Elmas Yapı iletişim Haberi

Elmas Teras Elmas Yapı iletişim


45 daire ve 2 dükkandan meydana gelen Elmas Teras projesi İstanbul Kemerburgaz - Göktürk bölgesinde Elmas Yapı tarafından inşa ediliyor. Elmas Teras Kemerburgaz projesinde teslimler Nisan 2017'de yapılıyor.


Elmas Teras Kemerburgaz projesinde 16 çatı dubleksi, 18 normal daire, 11 bahçe katı daire seçeneği yer alıyor. Elmas Teras Kemerburgaz projesinin satışlarına Kasım 2015'de başlanıldı.


Elmas Teras Kemerburgaz fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elmas Teras Kemerburgaz projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor.


İlk 10 dairenin satışında indirimlerin yapıldığı Elmas Teras Kemerburgaz projesinde yüzde 50 peşinatla 0,99 faiz oranı üzerinden taksitli ödemeler yapılıyor.



Elmas Teras Kemerburgaz fiyatları!


1+1 daireler 450 bin TL’den,

2+1 daireler 750 bin TL’den,

3+1 daireler 950 bin TL’den başlıyor.


Tel : 0538 361 26...