28 / 07 / 2024

Elsa Pataky

Elsa Pataky

Son dönemin en gözde aktörlerinden Chris Hemsworth, karısı Elsa Pataky ve üç çocuğuyla yaşadığı Los Angeles'taki iki evini satıp memleketi Avustralya'ya taşındı.

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Latif Samet Aslan tarafından kuruldu.

Chris Hemswoth ve Elsa Pataky, Byron Bay'deki malikanelerini satıyor!

Avustralyalı ünlü oyuncu Chris Hemswoth ve ünlü İspanyol model Elsa Pataky çifti, 20 milyon dolar bedelle inşa ettirdikleri malikanelerini satmak için harekete geçti. Çiftin malikanesinin fiyatı 30 milyon dolara çıktı.

Elsa Hosk tek katlı eve taşınıyor!

Bir süredir sosyal medya hesabından yaşadığı apartman dairesinden paylaşımlar yapan ünlü model Elsa Hosk'un amacının bu evi satmak olduğu ortaya çıkmıştı.

Elsa Hosk evini 3,5 milyon dolara satışa çıkarıyor!

Son dönemin en gözde modelleri arasında yer alan Elsa Hosk, New York Soho'daki tarihi Cast Iron bölgesindeki evini satışa sunuyor.

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Property Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Hafezi, Naser Samadi ve Kaan Özeren ortaklığında kuruldu.

Elsa Global Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Global Turizm Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Babaeırad ve Elham Hafezı ortaklığında kuruldu. 

Chris Hemsworth, Los Angeles'taki iki evini sattı!

Son dönemin en gözde aktörlerinden Chris Hemsworth, karısı Elsa Pataky ve üç çocuğuyla yaşadığı Los Angeles'taki iki evini satıp memleketi Avustralya'ya taşındı.

Chris Hemsworth'un Avustralya'daki evi 6.5 milyon dolar değerinde!

32 yaşındaki Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth, eşi Elsa Pataky ve üç çocuğu ile birlikte Avustralya'ya taşınmaya karar verdi. Geride ise Kaliforniya, Malibu'da bulunan bu muhteşem ev kaldı. Evin şimdiki değeri ise 6.5 milyon dolar.

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elsa Yapı İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Çetin Sağlam tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Esenyurt, Güzelyurt Mahallesi'nde kuruldu.

Elsa Pataky Haberi

Elsa Pataky

Son dönemin en gözde aktörlerinden Chris Hemsworth, karısı Elsa Pataky ve üç çocuğuyla yaşadığı Los Angeles'taki iki evini satıp memleketi Avustralya'ya taşındı. Bir süre önce verdiği bir röportajda "Los Angeles'ı hiç evi gibi hissetmediğini" anlatan aktör her iki evinin satışından da 3 milyon doları aşkın bir gelir elde etti. 


İspanyol model ve oyuncu Elsa Pataky ile evli olan 32 yaşındaki Hemsworth "Amerika'da yaşamayı sevdiğini, burada iş imkanlarının daha geniş olduğunu ama buna rağmen orada kendini asla evinde gibi hissetmediğini" söylemişti. Aktör ve eşi film çekimleri için yine ABD'ye gidip gelecekler.


İşte Hemsworth'ün çocuklarını kendi anavatanında büyütmek için gözden çıkardığı iki malikanesinden kareler.