18 / 05 / 2024

Elvan İnşaat Kızıkspor

Elvan İnşaat Kızıkspor

Bolu'nun amatör futbol kulübü Kızıkspor, Elvan İnşaat isimli inşaat firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğlak ve Orhan Oğlak ortaklığında kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Kızılay tam 15 farklı kadroda personel alacak! Başvuru şartları ve detaylar netleşti!

İş arayan sağlıkçılara güzel haber Kızılay’dan geldi. Kızılay, yaptığı açıklamada 15 farklı alanda personel alımı yapacağını duyurdu. Çok sayıda personel alımı yapacağını duyuran Kızılay, başvuru şartlarını ve detayları da paylaştı.

Kızılay’dan 5 şehirde personel alımı! Başvuru koşulları ve detaylar belli oldu!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Kızılay bünyesine katılmak isteyen adaylardan KPSS şartının istenmeyeceği öğrenildi. İşte Kızılay personel alımlarına ilişkin tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Deprem sonrasında 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşaatı başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada deprem sonrasında ülle genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa sürecinin başladığını söyledi.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Kızılay personel acil aranıyor! Dolgun maaşla üstelik KPSS’siz hemen işe başlayın!

Kızılay personel alımı yapılacağını duyurdu. Kızılay personeli, çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere iş alımı yapacak! İşte ayrıntılar!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi kuruldu!

Kırk Hafriyat İnşaat Kömür Madencilik Mermer Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Bilbay tarafından kuruldu.

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savory Tekstil İnşaat Kırtasiye Sarf Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Kalanbak tarafından kuruldu.

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Kızılboğa İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Mehmet Kızılboğa tarafından kuruldu.

Elvan İnşaat Kızıkspor Haberi

Elvan İnşaat Kızıkspor

Bolu'nun köklü amatör futbol kulübü Kızıkspor, inşaat sektöründe tanınmış kuruluşlardan Elvan İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Futbol kulübü ve inşaat firmasının yetkililerinin ağustos ayında gerçekleştirdikleri görüşmeler olumlu sonuçlanarak Elvan inşaat, Kızıkspora sponsor oldu. Kızıkspor gerçekleştirdiği kongrede 5 Eylül itibarı ile tescilli ismini değiştirerek yeni adını Elvan İnşaat Kızıkspor olarak belirledi. 




Bolu...