18 / 05 / 2024

Elvan İnşaat sponsor

Elvan İnşaat sponsor

Bolu'nun amatör futbol kulübü Kızıkspor, Elvan İnşaat isimli inşaat firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Çukurova Havalimanı'nın inşaatı başlıyor!

Çukurova Havalimanı İnşaatını Başlatma Töreni, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılımıyla başladı.

Elvan Hırdavat Boya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Hırdavat Boya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsa Çakar tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Üsküdar'da kuruldu.

Elvan İnşaat, Bolu Kızıkspor'un sponsoru oldu!

Bolu'nun amatör futbol kulübü Kızıkspor, Elvan İnşaat isimli inşaat firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Tanyer İnşaat'tan TEV'e sponsor oldu!

TANYER İnşaat, Türk Eğitim Vakfı'nın 31 Mayıs Salı günü eğitime destek amacıyla düzenleyeceği konsere sponsor oldu. Düzenlenecek konserde All Stars Jazz Band ve TEV Eğitime Destek Korosu ile ömürlük şarkılar seslendirilecek.

Elvan Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvan Müteahhitlik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hasan Küsbeoğlu ve Nuri Küsbeoğlu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Bakırköy, Şenlikköy Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Alperen İnşaat, Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı'na sponsor oldu!

Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı, Alperen İnşaat ile sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Anlaşmaya göre, siyah-beyazlı takım, 125 bin dolar karşılığında sırt reklamı aldı.

Demir İnşaat, çocuklara inşaat sektörünü, Minopolis’te sevdiriyor!

Minopolis İstanbul Eğitlence şehrinin ‘İnşaat Merkezi’ne sponsor olan Demir İnşaat, çocukları eğlendirirken inşaat konusunda da eğitiyor. Mayıs ayında açılan Minopolis’i toplamda 21 bin kişi ziyaret etti...

Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın sağlık durumu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, bugün rahatsızlanan Bakan Lütfi Elvan'ın sağlık durumu ile ilgil Twitter'dan açıklama yaptı. İşte Bakanlık açıklaması ile Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan'ın sağlık durumu...

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Tanyer İnşaat Uluslararası Kadın Kupası Tenis Turnuvası'na sponsor oldu!

Tanyer İnşaat tarafından İzmir Narlıdere'de yapımı devam eden Asma Bahçeler konut projesinin de sponsorları arasında yer aldığı, Uluslararası Kadın Kupası Tenis Turnuvası'nda kupalar sahiplerini buldu....

Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir satış ofisi!

Tuna ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı taşıyan Ankara Etimesgut Bahçe'n Elvanşehir satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Bay İnşaat John O'Conner Resitali'ne sponsor oldu!

6 kez gerçekleştirilecek İstanbul Resitalleri kapsamında gerçekleşecek John O'Connor Resitali'ne Bay İnşaat sponsor oldu...

Elvan İnşaat sponsor Haberi

Elvan İnşaat sponsor

Bolu'nun köklü amatör futbol kulübü Kızıkspor, inşaat sektöründe tanınmış kuruluşlardan Elvan İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Futbol kulübü ve inşaat firmasının yetkililerinin ağustos ayında gerçekleştirdikleri görüşmeler olumlu sonuçlanarak Elvan inşaat, Kızıkspora sponsor oldu. Kızıkspor gerçekleştirdiği kongrede 5 Eylül itibarı ile tescilli ismini değiştirerek yeni adını Elvan İnşaat Kızıkspor olarak belirledi. 




Bolu...