09 / 05 / 2024

Elvis Presley Forest Hill

Elvis Presley Forest Hill

"Kral" lakaplı efsane şarkıcı Elvis Presley için hazırlanan ilk mezarın önümüzdeki ay açık artırmada satılacağı bildirildi

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seraphim Forest Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Emir Özel tarafından kuruldu.

Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! Teslimler 3 ay sonra!

AP Forest Gate Villaları, Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Akar Forest geliyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından biri olan Akar Yapı yeni projesi Akar Forest için düğmeye bastı. Peki Akar Forest nerede? Akar Forest projesinde villa fiyatları ne kadar? 

AP Forest Gate projesinde 0,69 faiz, 15 yıl vade fırsatı! Teslimler Temmuz'da! 

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede 0,69 faiz, 15 yıl vade ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte AP Forest Gate projesi ile ilgili merak edilenler...

Porland'dan yeni koleksiyon; Danshari... 19 Aralık 2022 fiyat listesi... 

Porland Danshari koleksiyonu, Forest, Sky ve Earth adlı üç seriden oluşuyor. Peki bu koleksiyonun fiyatları ne kadar? İşte tüm detaylar...

Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Şani İnşaat imzası taşıyan Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Ap Forest Gate projesi nerede inşa ediliyor? Ap Forest Gate projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ap Forest Gate projesi satışta! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi! 

Şani İnşaat imzalı Ap Forest Gate projesi için düğmeye basıldı. 72 adet daireden ve 6 adet 5+1 müstakil villa geliyor.

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi kuruldu!

Forest Otomotiv Gayrimenkul Pazarlama Ve Geliştirme Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İlker Küçükoğlu ve Kadir Özdoğan tarafından kuruldu.

Kemer Naturland Eko Park ve Resort Otel 96.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kemer İcra Dairesi Müdürlüğü Antalya ili, Kemer ilçesi, Çamyuva Mahallesi 128 ada 1 parselde yer alan Naturland Forest Resort'u  96 milyon 559 bin 629 TL'ye icradan satıyor...

Elvis Presley'in balayı evi 6 milyon dolara satılıyor!

Rock'ın Kralı lakaplı ABD'li şarkıcı Elvis Presley ve Priscilla Presley'in 1967'de balayını geçirdiği ev 6 milyon dolara satılıyor.

Forest Ville Şile ev fiyatları!

İstanbul Şile'de Homar Yapı tarafından hayata geçirilen Forest Ville projesi toplam 20 daireden oluşuyor. Projede daireler 2+1 olarak tasarlanıyor...

Forest Ville Şile'de 249 bin liraya 2+1 villa!

Toplamda 20 villa olarak Homar Yapı imzasıyla hayata geçirilen Forest Ville Şile projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor.

Elvis Presley Forest Hill Haberi

Elvis Presley Forest Hill

Ünlülerin müzayedecisi Darren Julien, Elvis Presley için hazırlanan mezarın önümüzdeki ay "Müzik İkon'ları" adlı açık artırmada satışa sunulacağını söyledi. 


Granit ve mermerden yapılan mezar, Memphis şehrindeki Forest Hill mezarlığında bulunuyor. 


Presley, 16 Auğstos 1977'de vefat ettikten sonra annesi Gladys'in yanına defnedildi. Ancak 2 ay sonra Graceland'e nakledildi. 


Forest Hill'deki mezarlık o tarihten bu yana boş...