04 / 05 / 2024

Elyas Toraman

Elyas Toraman

YGT Yapı Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Elyas Toraman, Nurettin Yiğit tarafından 400 bin TL'lik sermayeb ile 16 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi, Hızma Sokak'ta kuruldu.

Elazığ deprem konutlarının hak sahipliği 15 Kasım'da kesinleşecek!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen Elazığ'da incelemeler yapan Elazığ Valisi Ömer Toraman konutların son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Toraman, inşası devam eden deprem konutlarına ilişkin incelemelerde bulundu!

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen kentte, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) yapımına başlanan konutlara yönelik incelemelerde bulundu.

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burse Yapı İnşaat Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Toraman tarafından kuruldu.

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Lord Estate Emlak Ve İhracat İthalat Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Seyyed Elyas Mohammad Alı Nezhad kuruldu.

Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü!

Elazığlı depremzedelere hibe edilen konutlar için 340 ila 360 bin TL arasında borç çıkartıldığı ileri sürülmüştü. Elazığ Valisi Ömer Toraman, konuya ilişkin bir açıklamada bulundu ve Elazığlı depremzedelerin konut borcu sorunu çözüldü.

Bran İnşaat Mühendisliği Elektrik Ve Nakliye Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bran İnşaat Mühendisliği Elektrik Ve Nakliye Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Toraman tarafından kuruldu.

Buto Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Buto Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Toraman tarafından kuruldu.

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi kuruldu! 

As Ata Yapı Malzemeleri Turizm Sanayi ve Limited Şirketi bugün Beykoz'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Toraman tarafından kuruldu. 

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Grup İnşaat Yapı Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Toraman tarafından kuruldu. 

Bellavita Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellavita Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Elyası, Sasan Pournasr ve Mılad Hasany ortaklığında kuruldu. 

İbrahim Toraman'a imar davasında ceza!

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman'ın dükkanında imar planı dışında genişletme yaptığı geçekçesi ile yargılandığı dava sonuçlandı. 

İbrahim Toraman Antasya'dan ev aldı!

Futbol yorumcusu, eski milli futbolcu İbrahim Toraman, Ant Yapı’ya duyduğu büyük güvenle yıllardır yatırım amaçlı aldığı dairelerine Antasya’daki evi ekledi.Toraman: ''Ant Yapı’dan yatırım amaçlı birkaç ev aldım'' şeklinde konuştu.

Toraman İnşaat turizmde büyüyecek!

Toraman İnşaat ortaklarından Kaan Toraman, “1972’den bu yana kazandığımız deneyimle doğru inşaat projeleriyle alanımızda markalaşmayı hedefliyoruz. Bizim için yeni olan turizmde büyümek istiyoruz” dedi.

Elyas Toraman Haberi

Elyas Toraman

YGT Yapı Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Elyas Toraman, Nurettin Yiğit tarafından 400 bin TL'lik sermayeb ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


YGT Yapı Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve arazieler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


YGT Yapı Mobilya İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Sarıgazi, Hızma Sokaki No:2A...