05 / 05 / 2024

Elysium Elit ev fiyatları

Elysium Elit ev fiyatları

Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 300 dolardan başlıyor. Koşuyolu parkının yanı başında yer alan proje 86 adet daireden oluşuyor.

Koşuyolu Elysium Elit satılık!

Koşuyolu Elysium Elit satılık daire alanları 66 metrekareden başlangıç gösteriyor. Konut teslimleri 2016 yılı Ekim ayında gerçekleşecek olan projenin 5 Mart'ta satışa çıkması planlanıyor.

Ofton Elysium Soul ev fiyatları 2017!

Ofton İnşaat imzası taşıyan Elysium Soul Beyoğlu projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede teslimler 2018 yılı içerisinde yapılacak...

Ofton Elysium Es Beykoz ev fiyatları!

Ofton Elysium Es Beykoz ev fiyatları 900 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Beykoz projesi Nisan 2018'de teslim ediliyor...

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Kavacık Elysium Es ev fiyatları!

Kavacık Elysium Es ev fiyatları 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Kavacık projesinde

Beyoğlu Elysium Soul Evleri ev fiyatları!

Beyoğlu Elysium Soul Evleri ev fiyatları 552 bin TL'den başlıyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde daireler Eylül 2017 yılında teslim ediliyor...

Elysium Es Ofton ev fiyatları!

Elysium Es Ofton ev fiyatları 788 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Evleri projesinde ön satışlar başladı...

Elysium Elit Koşuyolu’nda ticari alanlara yoğun talep!

Ofton tarafından İstanbul’un en seçkin ve merkezi lokasyonlarından biri olan Koşuyolu’nda hayata geçirdiği Elysium Elit Koşuyolu projesinde 15 adet bağımsız bölümden oluşan ticari alanlara talep yağıyor.

Ofton İnşaat bu yıl 3 projesini satışa çıkaracak!

Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu; Bodrum'da ise Elysium Miramar projelerinde deniz manzarası sunan Ofton İnşaat, bu yıl içinde deniz manzarası sunan üç projeyi daha satışa çıkaracak.

Ofton'un İstanbul'a değer katan projeleri Cityscape’te!

24-28 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Ofton;Elysium Elit Koşuyolu, ElysiumSerenity Kandilli, Elysium Art Şişli ve Elysium Soul Beyoğlu ile İstanbul’a değer katan projelerinin detaylarını ziyaretçilerle paylaşıyor.

Beyoğlu Elysium Soul Residence teslim tarihi!

Beyoğlu Elysium Soul Residence projesinde ev fiyatları 523 bin liradan başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Elysium Soul Beyoğlu Rezidans ev fiyatları!

Elysium Soul Beyoğlu Rezidans ev fiyatları 523 bin TL'den başlıyor. Ofton İnşaat'ın projesi Elysium Soul Beyoğlu'nda 221 rezidans ve 4 dükkan yer alıyor...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu ev fiyatları!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. 30 bin 484 metrekare inşaat alanına sahip proje 6 bin 610 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Elysium Elit ev fiyatları Haberi

Elysium Elit ev fiyatları

Teslim tarihi 2016 yılı Ekim ayı olarak belirlenen Elysium Elit Koşuyolu'nda dairelerin alanları 66,68 metrekareden başlıyor, 348 metrekareye kadar ulaşıyor.


Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi daire seçeneklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Ofton İnşaat imzası taşıyan projenin 6 bin 500 metrekaresi kapalı alandan meydana geliyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon olarak dizayn edilen Elysium Elit Ofton İnşaat projesi 10 dönüm arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Yarın satışa çıkacak olan Koşuyolu Elysium Elit Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Projede fitness center, restauranlar, kafeler, alışveriş alanları, spor alanları gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi bilgisine göre dairelerin metrekare bazında fiyatları 4 bin 300 ile 5 bin 300...