04 / 05 / 2024

Elysium Elit satış ofisi

Elysium Elit satış ofisi

Elysium Elit Koşuyolu satış ofisi telefon numarası 0216 651 48 18 olarak belirlendi. Yarın satışa çıkacak olan projede 10 dönüm alan üzerinde, 2 blok halinde inşa ediliyor.

Moskova'da elit konut satışlarında rekor bekleniyor!

Moskova'da elit konut satışlarında rekor bekleniyor. Knight Frank temsilcisi bu sene elit konut kategorisinde 1500 civarı satış beklediklerini dile getirdi.

Elit Residence'ta 9.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi'nde yer alan Elit Residence'taki gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu satış fiyatı!

Elysium Soul Rezidans Beyoğlu satış fiyatı 588 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu'nda teslimler 1 yıl sonra yapılıyor...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış fiyatı!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu satış fiyatı 588 bin TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak...

Elysium Es Beykoz satış fiyatları!

Elysium Es Beykoz satış fiyatları 900 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Elysium Es Beykoz projesi Nisan 2018'de teslim ediliyor...

Ofton İnşaat, CNR Emlak Fuarı’na satışla başladı!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Avrupa yakasından Elysium Art Şişli, Elysium Soul Beyoğlu, Anadolu yakasından ise Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vurdu

Ofton İnşaat 5 projesiyle CNR Emlak Fuarı’na katılıyor!

4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Soul Beyoğlu ve Elysium Es Beykoz projeleri ile damga vuracak.

Elysium Es Beykoz satışta! Metrekaresi 9 bin TL!

Ofton İnşaat tarafından Beykoz’da 100 konut ve 15 ticari birim olarak hayata geçirilen Elysium Es Beykoz projesi 900 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları!

Ofton Elysium Es Kavacık satış fiyatları 787 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor. Elysium Es Kavacık projesinde 60 ay sıfır faiz taksit imkanı sunuluyor...

Elysium Es Beykoz satışları!

Elysium Es Beykoz satışları bugün başlıyor. Ofton İnşaat'ın hayata geçirdiği projede 120 adet konut bulunuyor.

Elysium Premier Bodrum satışa çıktı!

Ofton, Bodrum merkeze 1 kilometre mesafede insa ettiği 8 villadan oluşan Elysium Premier Bodrum projesini satısa çıkardı. Mayıs 2017'de teslim edilmesi planlanan projede fiyatlar 2 milyon 655 bin eurodan başlıyor.

Elysium Elit Koşuyolu’nda ticari alanlara yoğun talep!

Ofton tarafından İstanbul’un en seçkin ve merkezi lokasyonlarından biri olan Koşuyolu’nda hayata geçirdiği Elysium Elit Koşuyolu projesinde 15 adet bağımsız bölümden oluşan ticari alanlara talep yağıyor.

Elysium Elit satış ofisi Haberi

Elysium Elit satış ofisi

Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen Elysium Elit Koşuyolu projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon daire seçeneklerinden oluşuyor.


Elysium Elit Koşuyolu satış ofisi ile 0216 651 48 18 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Projede yer alan konutların büyüklükleri 66,68 metrekare ile 348 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Teslimleri 2016 yılı Ekim ayında yapılacak olan Elysium Elit Koşuyolu'nun 6 bin 500 metrekare kapalı alanı bulunuyor. Projede toplam 86 adet daireye yer veriliyor.


Ofton İnşaat Elysium Elit projesinde kafeler, alışveriş alanları, spor alanları, fitness center ve restauranlar gibi sosyal yaşam alanları mevcut. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 300 ile 5 bin 300 dolar arasında değişiyor. 


Elysium Elit Koşuyolu satış ofisi

Telefon: 0216 651 48...