03 / 05 / 2024

elysium projesi iletişim

elysium projesi iletişim

Ofton İnşaat, Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir projeye başlıyor. Elysium Art Şişli projesi A plus işyeri, otel ve konut ihtiyacının aynı anda karşılanabileceği özel bir konsepti bünyesinde barındıracak.

Kurtköy Modern Projesi iletişim!

Lens Grup bünyesindeki Özasr Yapı tarafından hayata geçirilen Kurtköy Modern Projesi İstanbul Pendik İlçesi'ne bağlı Kurtköy Mahallesi'nde yükseliyor. İşte Kurtköy Modern Projesi iletişim bilgisleri...

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Beykoz Elysium Es iletişim!

Elysium Es projesi Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. Beykoz Elysium Es iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim!

Dükkan alanlarının 40 metrekareden başladığı proje 6 kat halinde yükseliyor. Bursa Umi Bazaar Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0224 441 79 09 olarak belirlendi.

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Ofton iletişim için satış ofisiyle 444 5 350 numaralı telefondan görüşebilirsiniz. 225 adet bağımsız ünitenin yer aldığı proje 2 bloktan oluşuyor.

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim!

Sur Yapı Koşuyolu Projesi iletişim için 444 5 787 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlangıç gösteren projede 100'e yakın konut olacak.

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Elysium Soul Ofton Beyoğlu iletişim!

Elysium Soul Ofton Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 2017 yılı Eylül ayında teslim edileceği proje 225 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim!

Dolapdere Elysium Soul Beyoğlu iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2017 yılı son çeyreğinde yapılacağı projede 36 ay 0 faiz fırsatı ile konut sahibi olunabiliyor.

Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi iletişim!

Elysium Soul Beyoğlu satış ofisi iletişim için 444 5 350 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 36 ay 0 faiz avantajı ile ödeme yapılabilen proje 30 bin 484 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri!

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığında hayata geçirilen Başakşehir Vadişehir Projesi'nde 650 konut ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Başakşehir Vadişehir Projesi iletişim bilgileri...

Köy Zekeriyaköy Projesi iletişim bilgileri!

Siyahkalem İnşaat tarafından İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirilen Köy projesi'nde daire seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. İşte Köy Zekeriyaköy projesi iletişim bilgileri...

elysium projesi iletişim Haberi

elysium projesi iletişim

Ofton İnşaat, son beş yıldır geliştirilen projelerle yerli ve yabancı yatırımcıların ilgi odağı haline gelen Şişli Bomonti bölgesinde yeni bir projeye başlıyor. Elysium Art Şişli projesi A plus işyeri, otel ve konut ihtiyacının aynı anda karşılanabileceği özel bir konsepti bünyesinde barındıracak. Mimari yapısı, iç dekorasyon ve yaşam stiliyle sanatı ön planda tutan proje, tüm sanatsal faaliyetleri yanı başlarında bulabilecekleri klasik, modern ve minimalist yaklaşımı birarada sunuyor. Elysium Art Şişli'de, sanat objeleri aracılığıyla projenin farkındalığın artıracak en, ince ayrıntılar özel olarak tasarlandı. 


Sözcü


Tel: 0212 343 51 43

Web: