18 / 05 / 2024

EM Dış Ticaret kimin

EM Dış Ticaret kimin

EM Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Musul tarafından kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Turkısh Emıratı Dış Ticaret Danışmanlık Ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi Üsküdar'da Özgür Nacar tarafından kuruldu.

Ekminteriors İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekminteriors İnşaat Ve Dış Ticaret Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ramı Kaıem, Nour Aldowajy, Lın  Albıtar ve Esad Alkayyem tarafından kuruldu.

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Em Moh Shawesh tarafından kuruldu.

Yete Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yete Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile R. Abdel Mon'em Mahoud Ramadan tarafından kuruldu.

EM Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EM Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Musul tarafından kuruldu.

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınburgut İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Emıs Jukamulyyev tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Mart' ta İstanbul, Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Mevlana Caddesi' nde kuruldu.

Pronto İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pronto İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Alı Abdul Daıem tarafından 100 bin TL sermaye ile 1 Ekim'de Başakşehir, Başak Mahallesi, Yeşil Vadi Caddesi'nde kuruldu.

Em Ka Otomotiv İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ka Otomotiv İnşaat Gıda Pazarlama Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Osman Emre Karaman tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Kartal'da kuruldu.

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldeway İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Morteza Fallah Ashtari tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bozkent Yapı Turizm İnşaat Mekanik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Mehmet Cengiz Bozan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta kuruldu.

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

NSU Grup Mimarlık Tasarım Reklam Hizmetleri ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Nuri Serkan Uğuz tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Mecidiyeköy, Fulya'da kuruldu

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaad İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Asaad Hadi Salman Almajtoomi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Aralık'ta Fatih, Piyerloti Caddesi, Dostlukyurdu Sokak'ta kuruldu

EM Dış Ticaret kimin Haberi

EM Dış Ticaret kimin

EM Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Musul tarafından kuruldu.

EM Dış Ticaret Limited Şirketi konusu: Her türlü inşaat malzemesi ve yapı malzemelerinin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaatlar için kullanılan demir, çelik konstrüksiyon ,çimento, kereste, seramik, her türlü boya ve izolasyon malzemesi, su ve sıhhi tesisat malzemeleri vb gibi ürünlerin yanı sıra, kapı,pencere, parke, mutfak eşyaları ve iş yeri ve konutlarda kullanılan her türlü aksamın temini, alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. Mesken, iş yeri ve fabrikalarda kullanılan , türlü mobilya, elektrikli ve elektronik eşyalar , ısıtma ve soğutma cihaz ve sistemleri, ankastre ürünler gibi ürünlerin alım, satım, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü ; kablo, ampul, duy, şalter, pil,...