05 / 05 / 2024

Em Plus Teknik Metal İnşaat iletişim

Em Plus Teknik Metal İnşaat iletişim

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Plus Mimari Tasarım Mekanik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Nalcı tarafından kuruldu.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Arçelik EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi cazip fiyatıyla görücüye çıktı!

Arçelik, kahve tiryakilerine müjdeyi verdi. EM 6092 O Imperium Espresso Makinesi’ni satışa çıkaran Arçelik, aynı zamanda bu makineni detaylarını ve teknik özelliklerini de paylaştı.

Hepsi Burada'dan muhteşem fırsat! İşte Tcl 30 Plus 04 Mayıs 2023 fiyat listesi

Hepsi Burada'nın avantajlı ürünlerine yaptığı kampanyaya Mayıs ayında ''Tcl 30 Plus''a oldu. Telefonunu yenilemek yada yeni telefon almak isteyenler Hepsi Burada'nın bu imkanı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Teknik Plus İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Plus İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Metin İlker Aras tarafından kuruldu.

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

MY Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MY Plus Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Müslüm Yanmaz tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Ataşehir, Teknik Yapı Deluxia Palace'ta kuruldu.

Ataköy A Plus AVM çocuk kulübü renkler içinde!

Geçtiğimiz ay faaliyete giren Ataköy A Plus AVM Çocuk Kulübü’nde Kasım ayında muhteşem bir sanat serüvenine tanık olacağız.Kulüp üyeleri bir ay boyunca dünyaca ünlü ressamların dünyaca ünlü eserlerini inceleyecek..

Irmak Garden Plus Zeytinburnu'nda 525 bin TL'ye!

İstanbul'un kalbinde, Topkapı surlarının hemen yanıbaşında olan Irmak Garden Plus, muhteşem teras manzarası ile tarihi ve doğayı eşsiz bir mimari ile buluşturuyor...

Ataköy A Plus dış cephesi yeniden tasarlandı!

Yeni yıla ışık yaşamdır, söylemiyle ve yepyeni yüzüyle merhaba diyen Ataköy A Plus dış cephesine yapılan tasarımla görenleri mest edecek muhteşem bir ışık gösterisi sunuyor

Ataköy A Plus 'ta ışık gösterisi sunuluyor!

Yeni yıla ışık yaşamdır, söylemiyle ve yepyeni yüzüyle merhaba diyen Ataköy A Plus dış cephesine yapılan tasarımla muhteşem bir ışık gösterisi sunuyor

Kent Plus Newport'ta 69 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Kent Toplu Konut ve Maslak Yapı Ortak Girişimi tarafından Kurtköy"de, Sabiha Gökçen Havalimanı"na ve AVM"lere yakın konumda inşa edilen Kent Plus Newport"ta fiyatlar 69 bin TL"den başlıyor¦

Em Plus Teknik Metal İnşaat iletişim Haberi

Em Plus Teknik Metal İnşaat iletişim

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yıldırım tarafından kuruldu. 

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Em Plus Teknik Metal İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi...