29 / 04 / 2024

emaar çamlıca havadan

emaar çamlıca havadan

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da yükselen Emaar Square projesinin inşaat çalışmalarının havadan videosu www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Çamlıca Kulesi'nin inşaatında sona yaklaşılıyor!

İnşaatı hızla devam eden Çamlıca Kulesi'nin dördüncü büyük parçanın montajına başlandı. Havadan görüntülenen kulenin restoran ve seyir terası olarak hizmet vermesi planlanıyor.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

İstanbul'un siluetini bozan Çamlıca'daki radyo ve TV vericilerini tek bir vericide toplayacak şekilde planlanan dev kulenin restoran bölümü monte edildi.

Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nde son durum havadan görüntülendi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için 2016'da temeli atılan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin anteni yükselmeye devam ediyor. 

Küçük Çamlıca TV -Radyo Kulesi havadan görüntülendi!

Çamlıca’da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için projelendirilen ve inşaat çalışmaları devam eden Küçük Çamlıca TV -Radyo Kulesi havadan görüntülendi.

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi!

Çamlıca Antwell Life Care fiyat listesi daire alanlarına göre değişiklik gösteriyor. 157 rezidans birimi ve 13 ticari birimden oluşan proje Çamlıca eteklerinde, Emaar Square’in hemen yanı başında yer alıyor. 

Küçük Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi!

Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan vericilerin tek noktada toplanması için inşa edilen Küçük Çamlıca Kulesi'ndeki çalışmaların son durumu havadan görüntülendi.

Çamlıca Camii havadan görüntülendi! 

İstanbul’un en büyük yapılarından biri olacak şekilde inşasına devam edilen Çamlıca Camii havadan görüntülendi.

İşte Çamlıca Camisi'nin son hali! Havadan görüntülendi!

Çalışmalarında sona gelinen Çamlıca Camisi’nin 34 metre enindeki dev kubbesinin altına yapılan süslemeler tamamlandı. 

Emaar AVM Çamlıca mağaza mağaza tam liste!

Emaar Properties tarafından inşa edilen Emaar Square Mall kapılarını açtı. İşte Emaar AVM Çamlıca mağaza mağaza tam liste...

Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları!

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Çamlıca Camii'ndeki çalışmalar havadan görüntülendi!

Küçük Çamlıca Tepesi’nde inşa edilen Çamlıca Camii'ndeki son gelişmeler havadan görüntülendi. Havadan çekilen görüntülerde caminin 6 minaresinin kaba inşaat çalışmalarının sona gelindiği görüldü.

Çamlıca Camii havadan görüntülendi!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi Çamlıca Camii'nde devam eden yapım çalışmaları havadan görüntülendi.

Çamlıca TV-Radyo Kulesi, İstanbul'un silüetini değiştirecek!

İstanbul’un siluetini bozan Çamlıca’daki radyo ve Tv vericilerini tek bir vericide toplayacak olan dev kulenin inşaatında gelinen son nokta havadan görüntülendi. 365 metrelik yüksekliğe, seyir terası ve restorana sahip olacak kulenin 95 metresi tamamlandı.

emaar çamlıca havadan Haberi

emaar çamlıca havadan


Emaar Çamlıca Square Evleri'nin havadan videosu için...