17 / 05 / 2024

Emaar Square Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak

Emaar Square Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak

Emaar Türkiye’nin İstanbul Çamlıca’daki hayata geçireceği yeni projesi Emaar Square Alışveriş Merkezi’nde yer alacak markalar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Cheesecake Factory, Emaar’la İstanbul’a geliyor...

Emaar Square Residence konum!

Emaar Square Residence konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Emaar İnşaat imzasını taşıyan projede konut ve AVM bulunuyor.

Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Toplam bin adet daireden oluşan Emaar Square projesinde peşin alımlarda yüzde 8 indirim sağlanıyor. Libadiye Emaar Square Residence Evleri hemen teslim ediliyor. Peki Emaar Square daire fiyatları ne kadar?

Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları!

Anadolu Yakası'nın yeni alışveriş merkezi Emaar Square Mall yarın açılıyor. İşte Emaar Square Mall Çamlıca mağazaları...

Emaar Square Mall 28 Nisan’da hizmete açılacak!

İstanbul’dan ilham alınarak tasarlanan ve dünyanın en önemli markalarına ev sahipliği yapacak Emaar Square Mall 28 Nisan’da hizmete açılacak.

Emaar Square Mall açılıyor!

Emaar Properties’in Çamlıca’da 2,3 milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği Emaar Square Mall, Nisan'da kapılarını açıyor. Alışveriş, eğlence ve gastronomiyi kapsayan marka karmasıyla Emaar Square Mall, 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Emaar Square Mall ile herkes için eğlence!

Emaar Square Mall, alışveriş, eğlence ve gastronominin “en”lerini bir kerede ve bir karede bir araya getiriyor.

Emaar Square'nin AVM bölümü Şubat'ta açılacak!

Projenin sahibi Dubaili Emaar'ın bölge CEO'su Ozan Balaban da önceki gün görevi bıraktığını açıkladı. inşaatı 2012'de başlayan istanbul Çamlıca'daki Emaar Square'de alışveriş merkezinin (AVM) açılışı tekrar ertelendi.

Demsa, Emaar Square projesinde Galerie LaFayette’i açacak!

Demsa Group, bugün 120’yi aşkın mağazası ve 1.200’ün üzerinde çalışanı ile lüks perakendenin önde gelen gruplarından biri oldu. Demsa, bu yıl sonunda İstanbul’un Anadolu yakasındaki Emaar Square projesinde ünlü Galerie LaFayette’i açacak.

Emaar Square’in ofislerinde kiralamalar başlıyor!

Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’in 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofislerinde kiralamalar başlıyor.

Apple Store'un Türkiye'deki 3. mağazası Emaar Square AVM'de açılacak!

Bu yılın sonlarına doğru Türkiye'deki yeni Apple Store'unu açacak olan Apple, mağazanın İstanbul'daki Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde açılacağını açıkladı. Mağazanın tasarımının nasıl olacağı henüz belli değil fakat söylentiler devam ediyor

Emaar Square AVM, 30 milyon ziyaretçi hedefliyor!

Emaar Regional CEO’su Ozan Balaban, 2.3 milyar dolar yatırımla eylül ayında açılacak olan Emaar Square AVM’nin İstanbul’da lüks alışverişte 3 merkezinden biri olacağını söylüyor.

Emaar Square AVM kapılarını Eylül 2016'da açıyor!

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi ünvanını taşıyacak olan Emaar Square AVM'de 105 tanesi yeme, içme ve eğlence alanlarına ayrılmış 400 mağaza bulunacak.

Emaar Square projesi için TBMM'ye soru önergesi verildi!

İSTANBUL Çamlıca'da inşaatı devam eden ve 'konut, alışveriş merkezi, ofis ve otelden' oluşan Emaar Square projesinin İmar Kanunu ve İstanbul İmar Yönetmeliği'ne aykırı imar planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine taşındı.

Emaar Square Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Emaar Square Alışveriş Merkezi ne zaman açılacak

Cheesecake Factory, Emaar Türkiye’nin İstanbul Çamlıca’da hayata geçireceği Emaar Square Alışveriş Merkezi’yle Türkiye’ye geliyor. AVM’nin açılışı ise 2016 başında gerçekleştirilecek.


Emaar Türkiye’nin İstanbul Çamlıca’daki hayata geçireceği yeni projesi Emaar Square Alışveriş Merkezi’nde yer alacak markalar yavaş yavaş belli olmaya başladı. İstanbul’un en büyüğü olacak Emaar Square Alışveriş Merkezi’nde 100 tanesi yeme, içme ve eğlence alanlarına ayrılmış 400 mağaza bulunacak.

Discovery Center & Sualtı Hayvanat Bahçesi, 15 salonlu sinema kompleksi, buz pisti ve Galeries Lafayette gibi Türkiye’ye ilk defa gelecek pek çok markanın bulunduğu alışveriş merkezinin 2016’nın ilk çeyreğinde açılması planlanıyor.

1978 yılından beri...

Türkiye’ye ilk defa gelecek olan markalardan birisi de ABD’de yaygın restoranları bulunan Cheesecake Factory. Yemek ve tatlı sektöründe 1978’den beri faaliyet gösteren marka, ilk restoranının Beverly Hills’te açmış.

Şirket mönüsündeki 50...