08 / 05 / 2024

Emaar Square kiralık ofis

Emaar Square kiralık ofis

Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’in 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofislerinde kiralamalar başlıyor.

Louis Vuitton, Emaar Square Mall'da mağaza açacak!

2010'dan bu yana Bağdat Caddesi'nde bulunan Louis Vuitton da ayrılık hazırlıkları yapıyormuş. Türkiye'de dört mağazayla faaliyet gösteren markanın yeni adresi, yine dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan Emaar Square Mall olacakmış...

Walter's Coffee Roastery yeni şubesini Emaar Square'da açtı!

2015 yılından beri Kadıköy Moda'da hizmet veren Walter's Coffee Roastery, dördüncü şubesini Emaar Square Mall'da açtı.

Emaar Square Aralık 2017 fiyat listesi!

Emaar Square Aralık 2017 fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin 500 dolardan başlıyor. Buna göre projede fiyatlar minimum 350 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Emaar Square Mall'da dopdolu 30 gün!

Anadolu Yakası’nda yepyeni bir yaşam alanı oluşturan Emaar Square Mall, 28 Nisan’daki açılışının ardından dopdolu bir etkinlik takvimiyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Emaar Square Mall, moda ve gastronominin yanı sıra eğlence dünyasının da nabzını tutmaya hazırlanıyor.

Emaar Square Mall Nisan'da açılacak!

AYD düzenlediği 9. AVM Yatırımları Konferansı’nın ana sponsoru Emaar Türkiye’nin Satış, Pazarlama ve Kiralamalardan Sorumlu Kıdemli Direktörü Arzu Uludağ Elazığ, Nisan ayında kapılarını açacak Emaar Square Mall’un 5000 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Emaar Square'de blokların teslimi 2018'de!

Dubai Şeyhi Muhammed bin Raşid el Maktum'un, Üsküdar Ünalan Mahallesi'nde Çamlıca eteklerinde 66 dönümlük arazide yaptığı otel, rezidans ve AVM'den oluşan Emaar Square projesinin inşaatında sona gelindi. Bloklarının tesliminin 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Emaar Square'de teslimler başladı!

İSTANBUL’da 2006 yılında faaliyete başlayan dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties, Toscana projesinin ardından hayata geçirdiği Emaar Square projesinde son viraja girdi.

Emaar Square’de yaşam başlıyor!

Şehrin kalbinde, lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Heights” dairelerin teslimatları Aralık ayında başlıyor.

Demsa, Emaar Square projesinde Galerie LaFayette’i açacak!

Demsa Group, bugün 120’yi aşkın mağazası ve 1.200’ün üzerinde çalışanı ile lüks perakendenin önde gelen gruplarından biri oldu. Demsa, bu yıl sonunda İstanbul’un Anadolu yakasındaki Emaar Square projesinde ünlü Galerie LaFayette’i açacak.

Emaar Square yabancı markaların ilgi odağı oldu!

Dubaili Emaar’ın 2.5 milyar dolarlık yatırımla Çamlıca’da hayata geçirmeye hazırlandığı Emaar Square, yabancı lüks markalarının ilgi odağı oldu.

Emaar Square AVM kapılarını Eylül 2016'da açıyor!

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi ünvanını taşıyacak olan Emaar Square AVM'de 105 tanesi yeme, içme ve eğlence alanlarına ayrılmış 400 mağaza bulunacak.

Emaar Square ne zaman tamamlanacak?

Dubai merkezli Emaar'ın Türkiye'deki yatırımları şirketin girdiği lokasyonlara değer katıyor.Farklı kıtalarda gayrimenkul projeleri geliştiren Emaar, Çamlıca'da 66 dönüm arazi üzerinde inşa ettiği Emaar Square'da adım adım sona yaklaşıyor.

Emaar Square projesi için TBMM'ye soru önergesi verildi!

İSTANBUL Çamlıca'da inşaatı devam eden ve 'konut, alışveriş merkezi, ofis ve otelden' oluşan Emaar Square projesinin İmar Kanunu ve İstanbul İmar Yönetmeliği'ne aykırı imar planı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin gündemine taşındı.

Emaar Square kiralık ofis Haberi

Emaar Square kiralık ofis

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mall gibi ikonik projelere imza atan Emaar’ın Türkiye iştiraki Emaar Türkiye’nin, şehrin kalbinde yer alan Emaar Square projesinde yer alan ofislerde kiralamalar başlıyor.


Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’de, tek katta 1.453 metrekare ve 4.000 metrekare büyüklüğünde ofis imkânı sağlanırken, brüt 48 bin metrekare kiralanabilir alanı, ofislerinde de Emaar konforunun yanı sıra A sınıfı ofis kavramını yaşamak isteyenleri bekliyor. Emaar Square Ofis, İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak Emaar Sqaure Mall’a da direkt geçiş imkânı sağlarken, aynı zamanda Emaar Square projesi içinde yer alan The Address...