30 / 04 / 2024

Emaar Square satışlar

Emaar Square satışlar

Toskana Vadisinden sonra Türkiye'de ikinci projesi Emaar Square'nin inşaatına başlayan Emaar Türkiye kısa sürede evlerin yüzde 65'ini sattı. Projede fiyatlar 244 bin 888 dolardan başlıyor...

ADL Square satışta! Yeni proje! 

ADL Square projesinde satışlar başladı. Proje Arnavutköy Habibler'de hayata geçiriliyor. Peki ADL Square projesinde hangi tip konutlar var? Konut fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Emaar Square Mall 28 Nisan'da kapılarını açıyor!

2,3 milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği Emaar Square Mall projesi 28 Nisan'da kapılarını açıyor. Proje 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Emaar Square Mall, markalarıyla bir araya geldi!

Çamlıca Emaar Square Mall, 28 Nisan'da kapılarını açıyor. Emaar Square Mall, açılış öncesinde iş ortakları ve yatırımcı markalarıyla bir araya geld

Emaar Square Mall açılıyor!

Emaar Properties’in Çamlıca’da 2,3 milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği Emaar Square Mall, Nisan'da kapılarını açıyor. Alışveriş, eğlence ve gastronomiyi kapsayan marka karmasıyla Emaar Square Mall, 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Emaar Square Mall açılışa hazırlanıyor!

Emaar Square Mall sakinleri hazırlıklarını yavaş yavaş tamamladı. Türkleri lüks kavramı ile tanıştıran Galeries Lafayette gibi mağazalar son rötuşlarını yaptı.

Emaar Square Mall 28 Nisan'da açılıyor!

Emaar Square Mall, 28 Nisan 2017 tarihinde kapılarını açıyor. AVM, 5000 kişiye istihdam sağlayarak yılda 25 milyon kişiyi ağırlayacak.

Emaar Square Mall Nisan'da açılacak!

AYD düzenlediği 9. AVM Yatırımları Konferansı’nın ana sponsoru Emaar Türkiye’nin Satış, Pazarlama ve Kiralamalardan Sorumlu Kıdemli Direktörü Arzu Uludağ Elazığ, Nisan ayında kapılarını açacak Emaar Square Mall’un 5000 kişiye istihdam sağlayacağını söyledi.

Emaar Square’de yaşam başladı!

Şehrin kalbinde lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Residence” dairelerde yaşam başladı

Emaar Square’de yaşam başlıyor!

Şehrin kalbinde, lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Heights” dairelerin teslimatları Aralık ayında başlıyor.

Emaar Square AVM'nin içinde hangi markalar yer alacak?

Emaar Square, Eylül sonunda kapılarını açıyor. “Emaar’da her kesime hitap edebilmek için Cevahir ile İstinyePark’ı birleştirdik” diyen CEO Ozan Balaban birçok ünlü marka ile anlaşmanın sağlandığını belirtti.

Emaar Square AVM kapılarını Eylül 2016'da açıyor!

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi ünvanını taşıyacak olan Emaar Square AVM'de 105 tanesi yeme, içme ve eğlence alanlarına ayrılmış 400 mağaza bulunacak.

Emaar Square yabancı yatırımcı talebini artıracak!

Yabancı yatırımcılar Anadolu yakasını pek fazla tanımıyor. Firmalar ilgiyi artırmak için tanıtım atağına başlarken, Emaar Square’nin açılmasıyla bölgeye yabancı talebinde patlama bekleniyor.

Emaar Square İstanbul iletişim!

Emaar Square İstanbul iletişim için 0216 547 17 17 telefon numarasından satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Emaar İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Üsküdar'da hayata geçiriliyor.

Emaar Square satışlar Haberi

Emaar Square satışlar

Emaar Türkiye'nin İstanbul Çamlıca'da inşa ettiği Emaar Square'de satışlar tüm hızıyla devam ediyor. 66 dönüm arazi üzerine tasarlanan projede, lansman sonrasında kısa bir sürede 420 konutun satışının tamamlandığı belirtiliyor. Şirket yetkilileri satış ve kaporalı rezervasyonlarla son yedi ay içinde yüzde 65 oranında satışm gerçekleştirildiğini belirtti. 


İlk teslimler 2015'te Birinci etabın 2015'in son çeyreğinde tamamlanması ve proje kapsamındaki alışveriş merkezinin 2016 yılı içinde açılması öngörülüyor. Projede yaklaşık bin civarında konut, 40 bin metrekarelik çok işlevli ofis binası, 180 odalı beş yıldızlı The Address Hotel ve Galleries LaFayette gibi Türkiye'de ilk kez faaliyet bulunduğu toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan alışveriş merkezi de proje kapsammda inşa edilecek. 


Alışveriş merkezinde yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlanması öngörülüyor. AVM'de, ziyaretçiler için eğlence ve...