29 / 04 / 2024

emaar türkiye çamlıca

emaar türkiye çamlıca

Emaar Square projesine yer alan ofis kulesinde 40 bin metrekarelik kiralanabilir alan bulunuyor. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Emaar Çamlıca Konakları'nda 300 bin dolara 1+1 daire!

Emaar Çamlıca Square projesinde rezidans daireler 260 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Emaar Square projesi Çamlıca Libadiye bölgesinde yükseliyor...

Çamlıca Emaar projesi inşaatı Haziran 2016'da tamamlanacak!

Çamlıca Emaar projesinde inşaat çalışmalarının 2016 Haziran ayında tamamlanması planlanıyor...

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Çamlıca projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Çamlıca projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Panaroma Çamlıca Evleri 10 soruda bütün detaylarıyla!

Panaroma Grup imzası ile hayata geçirilen Panaroma Çamlıca Evleri’nde satış süreci devam ediyor! Peki, Panaroma Çamlıca Evleri'nde konutların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Panaroma Çamlıca Evleri...

Türkiye'de özelleştirme zamanı!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı ve Taşucu Limanı özelleştirilecek. Çamlıca 1 HES özelleştirmesinde son teklifler 29 Haziran'da alınacak. Yapılan bu özelleştirmelerle Türkiye'de özelleştirme çalışmaların arttığı görülüyor.

Emaar'dan Türkiye ve Azerbaycan yerine Ermenistan’a jest!

Ortadoğu’nun en büyük gayrimenkul şirketlerinden biri Emaar, 21 Eylül’de Burj Khalifa’yı Ermenistan bayrağı ile renklendirdi. Şirket, Türkiye ve Azerbaycan'ı ise es geçti.

Naci Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini açıkladı!

Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından Türkiye'de meydana gelen depremlere ilişkin paylaşımlarda bulundu. Görür, Türkiye'nin başlıca deprem bölgelerini, fay hatlarıyla birlikte açıkladı...

Çamlıca Camii'nde tarihe geçen ayrıntı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi" Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı...

Büyük Çamlıca Camii açıldı!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak dizayn edilen Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camii'' bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Büyük Çamlıca Camisi yarın açılıyor!

Temeli 6 yıl önce atılan, 63 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak tasarlanan Türkiye'nin en büyük camisi "Büyük Çamlıca Camisi"nin resmi açılışı yarın yapılacak.

Çamlıca Camisi'nin açılışına sayılı günler kaldı!

Temeli 6 sene önce atılan, toplam 60 bin kişinin aynı anda ibadet edebileceği bir kompleks olarak hayata geçirilen Türkiye'nin en büyük camisi Çamlıca Camisi, 15-20 gün içinde tamamlanacak.

Çamlıca Camii inşaatında son durum!

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkan Binali Yıldırım inşaatı devam eden Çamlıca Camii ve Çamlıca Televizyon Kulesi'ni inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çamlıca Kulesi'ni inceledi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapım çalışmaları devam eden Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi'nin inşaatını inceledi...

Türkiye'nin ilk sağlık rezidansı Antwell'in temeli atıldı!

Ant Yapı’nın Türkiye’nin sağlık hizmetleri alanındaki ilk konsepti olan ve Çamlıca eteklerinde inşa edilen Antwell Life Care Residence’ın inşaatı düzenlenen temel atma töreni ile başladı.   

Emaar Türkiye'nin yeni CEO'su Feyzi Tecellioğlu oldu!

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Emaar Properties'in ülke iştiraki Emaar Türkiye'nin CEO'su değişti. 

emaar türkiye çamlıca Haberi

emaar türkiye çamlıca

Emaar İnşaat imzası taşıyan Emaar Square projesi karma proje olarak tasarlandı. Rezidans, otel, eğlence alanları, ofis ve konutların yer aldığı projede 1000'i aşkın konut bulunuyor. Emaar Square Çamlıca'da teslimlerin 2015 yılının son aylarına doğru gerçekleşmesi planlanıyor.


Çamlıca'da 66 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Emaar Square Evleri'nde yer alan konut tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar tasarlandı. Konut büyüklüklerinin 30 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolar ile 5 bin dolar arasında değişiyor.



Emaar Square projesinde yer alan ofis kulesinde 40 bin metrekarelik kiralanabilir alan bulunuyor. Projede yer alan Emaar Square AVM'de hayvanat bahçesi, sinema kompleksi, buz pisti, çocuk oyun alanlar ve sanat galerisi yer alıyor.


Çamlıca Emaar Square Evleri'nde yer alan 1+0 daireler 260 bin...