28 / 04 / 2024

emar squre

emar squre

Emaar Square projesinde yer alan konutların başlangıç fiyatı 234 bin 888 TL olarak belirlendi. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek...

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emar Teknik Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Emar Home Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Nour Alquntar tarafından kuruldu.

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

Emar Mimarlık İnşaat Gıda Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Emar Mimarlık İnşaat Gıda Ve Turizm Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet  Can tarafından kuruldu. 

Emar Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emar Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İlhan Öcal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emar Delüx İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Emar Delüx İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sabuha Peksoy imzasıyla kuruldu.

Kocaeli Emar Delüx Residence’da faiz oranı yüzde 0,69'a düştü!

Kocaeli’de akıllı ev sistemi ile ilk olmayı başaran UMF Yapı, hayata geçirdiği Emar Delüx Residence’da satışlar başladı. Erkan Peksoy, 15 Temmuz gecesi milli duruş sergileyen milletimize kolaylık sağlamanın kendileri için şeref olduğunu söyledi.

Kocaeli Emar Delüx Residence'ta ön satışlar başladı!

Alanında büyük bir bilgi birikimi ve deneyime sahip olan UMF Yapı, gözde projesi Emar Delüx Residence projesinde ilk 2 blok satışa hazır...

Kocaeli Emar Delüx akıllı ev konseptinde inşa ediliyor!

Kartepe Kent Meydanı’nda yapımına başlanan 8 blok, 120 daireden oluşan Emar Delüx Evleri akıllı ev konseptinde inşa ediliyor. Projenin örenek bloğu hazırlanıyor.

Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları!

Kocaeli Emar Deluxe daire fiyatları 220 bin liradan başlıyor. Kocaeli Kartepe'de yer alan Emar Deluxe projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor...

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.

Emar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri!

Emar Toskana Orizzonte iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi. toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanında yükselen projede 100 araçlık otopark yer alıyor.

Emar The Address Residence Evleri!

Emar The Address Residence Evleri projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Yatırım bedelinin 435 milyon dolar olduğu proje İstanbul Çamlıca'da yükseliyor.

emar squre Haberi

emar squre

Karma proje olarak hayata geçirilen Emaar Square, İstanbul'un Çamlıca ilçesinde 66 dönüm alan üzerinde Emaar İnşaat imzası ile yükseliyor.  Projede AVM, otel, eğlence alanları, ofis ve konutlar yer alıyor. Emaar Square Evleri'nin teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek.  Projede 1000'i aşkın konut yer alıyor.


Emaar Square Residence'ta bulunan konutların metrekare birim fiyatı 3 bin 500 dolardan başlıyor, 5 bin dolara kadar ulaşıyor. Emaar Square Heights'ta bulunan konutların metrekaresi ise 4 bin dolar ile 5 bin 500 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 49 katlı olarak tasarlanan Emaar Tower 2014 yılında satışa çıkacak.



Emar Skuer projesinde yer alan 1+0 daireler 234 bin 888 dolar ile 243 bin 888 dolar, 1+1 daireler 331 bin 888 dolar ile 475 bin 888 dolar, 2+1 daireler 479 bin...