05 / 05 / 2024

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık adres

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık adres

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Khalilov, Asif Abbasov, Emin Yusufov tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Ct Turkey Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ct Turkey Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Itı Turkey Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itı Turkey Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Itı Engıneerıng Srl tarafından kuruldu.

Jewers Doors Turkey Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Jewers Doors Turkey Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Christopher NÇ Jewers tarafından kuruldu. 

Inspecta Group Turkey Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Inspecta Group Turkey Mühendislik Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmoud Mahmoud Ibrahim Alshehry tarafından kuruldu.

Ecosystem Turkey Mühendislik İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Ecosystem Turkey Mühendislik İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Samba Bathıly tarafından kuruldu. 

Arconıc Turkey Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

Arconıc Turkey Mühendislik Çözümleri Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arconıc tarafından kuruldu.

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sygma Turkey Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Roberto Magrı tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sınosteel Mecc Turkey Mühendislik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, 1 milyon 400 bin TL sermaye ile 20 Haziran'da Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, EGS Business Park'ta kuruldu.

Bronswerk Turkey Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Bronswerk Turkey Mühendislik Anonim Şirketi, Jochem Wıllem Eduard Hopman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 225 bin TL sermaye ile 28 Ekim'de Pendik, Güzelyalı Mahallesi, Sahil Yolu Bulvarı, Yosun Sokak'ta kuruldu.

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Khalilov, Asif Abbasov, Emin Yusufov tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Mayıs'ta kuruldu.

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Ökoplan Turkey Mimarlık Mühendislik Şehir Planlama ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Gökhan Murat Kalsın, Said İhsan Deeb Sorour, Bülent Ferhat Kalsın, Kenan Serhat Kalsın, M.T.Z. Ibrahim Elkhorazaty tarafından kuruldu.

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portal Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Aytek Şahin ve Ayhan Öztürk tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Haziran'da kuruldu

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık adres Haberi

Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık adres
Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi, Aziz Khalilov, Asif Abbasov, Emin Yusufov tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Emas Turkey Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışındaki resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait arsa, arazi, bireysel, müstakil ve toplu halde konut, otel, motel, apartotel, tatil köyü, devre mülkler, villalar, spor tesisleri, sinema, tiyatro, sergi salonları, lokanta, kafeterya, ticaret ve alış-veriş merkezleri, iş hanları, termal istasyonları, akaryakıt tesisleri, alt yapı, üst yapı, köprü, baraj, fabrika binaları ve bunların tamamlayıcı üniteleri, makine ve sabit kıymetler, deniz ve sahil yapıları, limanlar, marinalar, yatlar, gümrüklü ve gümrüksüz eşya satış yerleri, depolama alanları gibi her türlü gayrimenkulün inşaası, kurulması, kiralanması, işletilmesi,...