21 / 05 / 2024

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat iletişim

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat iletişim

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Faruk Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Çekmeköy, Mehmetakif Mahallesi'nde kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Orman Genel Müdürlüğü Antalya'da gayrimenkul satacak!

Konyaaltı Orman İşletme Müdürlüğü, Antalya Konyaaltı'nda yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

Gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

İklim değişikliğinin kuraklık, seller, orman yangınları, müsilaj gibi olumsuz ve yıkıcı etkilerinin gayrimenkul sektöründeki tercihleri de etkiliyor. Peki gayrimenkul sektöründe neler değişecek? İşte ayrıntılar...

Avrasya GYO Ankara Yenimahalle'den gayrimenkul aldı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara ili, Yenimahalle İlçesi, Orman Çiftliği Mahallesi 6024 Ada 17 nolu parselde kayıtlı "Kargir Apartman" vasıflı taşınmazın alım işlemini

Mlm Gayrimenkul Reklam Danışmanlık Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlm Gayrimenkul Reklam Danışmanlık Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer İkier tarafından kuruldu.

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ag Dızayn Studio Dekorasyon Mobilya Gayrimenkul İnşaat Orman Ürünleri İthalat İhracat San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gürsu tarafından kuruldu. 

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

AOÇ'nin gayrimenkul amortisman payları Cumhurbaşkanı'nın emrinde!

Yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü'nün menkul ve gayrimenkul amortisman payları ve müdürlük ile personelin görev ve yetkileri Cumhurbaşkanı tarafından onanacak.

Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından planlanan Park Orman Tabiat Parkı için yeniden düğmeye basıldı..

Beykoz Ormanı'na okul mu yapılıyor?

İmara açılan Beykoz Ormanı'na Kalyon Gayrimenkul yatırım iştiraki RSY İnşaat tarafından Nun Vakfı için lise ve ortaokul yapılıyor. İnşaat alanının kuzeyinde özel orman alanı ve güneyinde özel orman alanıyla tarım alanları bulunuyor.

Son 13 yılda en hızlı büyüyen sektör gayrimenkul oldu!

AKP hükümetinin iktidar olduğu dönemde piyasa değeri en hızlı büyüyen sektörler gayrimenkul ve ticaret, yavaş büyüyenlerse tekstil ve orman oldu.

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Faruk Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Çekmeköy, Mehmetakif Mahallesi'nde kuruldu.

Fikret Orman gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Esin Yapı Yönetim Kurulu Üyesi ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İstanbul Zincirlikuyu'da 2010 yılında başladıkları İstanbloom konut ve ofis projesindeki konutları şubat ayında teslim edeceklerini söyledi.

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat iletişim Haberi

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat iletişim

Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Faruk Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Emba Gayrimenkul Orman Ürünleri İnşaat Metal Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; ve bunlarla ilgili emlak komisyonculuğu yapmak .bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek....