04 / 05 / 2024

Embarq Türkiye konferansları

Embarq Türkiye konferansları

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği ev sahipliğinde, 3M ve AYGAZ' ın katkıları ile “ Kent içi Ulaşımda Yol Güvenliği ” başlıklı bir konferans düzenleniyor.

Türkiye'de 7 yıl içinde orta vadede en az 20 bin market açılabilir!

Organize gıda perakende sektörüne yönelik hazırlanan "Ortakakıl Konferansları 2023" kapsamında açıklanan Ortakalan Perakende Raporu'na göre, Türkiye'de orta vadede en az 20 bin market açılması bekleniyor.

Türkiye'de her yıl TOKİ özel sektör işbirliği ile 700 bin konut üretiliyor!

Medeniyetler İttifakı Türkiye Eşgüdüm Kurulu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Uluslararası Medeniyet Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Medeniyetler İttifakı İstanbul Konferansları”nın beşincisi düzenlendi.

Türkiye İMSAD çevreci yaklaşımlarını AB standartlarına çevirdi!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla gerçekleştirilen SBE Konferansları serisinin İstanbul ayağı SBE16 İSTANBUL, Türkiye İMSAD’ın büyük çevreci vaadi ile başladı.

Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu konferansı 28 Şubat'ta!

Esenler Belediyesi ile İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği’nin (AY-BİR) ortaklaşa düzenlediği konferanslar serisinde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlatacak.

Güllüce, yeni Türkiye'nin şehir vizyonunu anlatacak!

Esenler Belediyesi ile İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği’nin (AY-BİR) ortaklaşa düzenlediği konferanslar serisinde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlatacak.

Uğur Dumankaya: Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın!

Almanya'da konferanslar veren Dumankaya inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaştı. Dumankaya; "'Türkiye'nin önünde olmanın avantajlarını kullanın" dedi...

EMBARQ Türkiye, Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Geliştirme Çalıştay'ı düzenledi!

EMBARQ Türkiye Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, “ İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu Projesi ” kapsamında Vizyon Geliştirme Çalıştayı ' nı 15 Eyül 2014 tarihinde düzenledi...

EMBARQ Türkiye, bisikletli ulaşım çalışmalarına devam ediyor!

EMBARQ Türkiye; 15 Eylül 2014 Pazartesi günü İstanbul’da Güvenli Bisiklet Yolları Uygulama Kılavuzu Vizyon Geliştirme Çalıştayı düzenliyor. EMBARQ Türkiye, bisikletli ulaşım çalışmalarına da devam ediyor.

EMBARQ Türkiye: İstanbul metrobüsünün doğaya katkısı 392 milyon dolar!

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği tarafından hazırlanan “ Metrobüs Sistemlerinin Sosyal, Çevresel ve Ekonomik Etkileri ” başlıklı rapor, metrobüsün kentler üzerindeki etkisini açıkca ortaya koyuyor...

EMBARQ Türkiye, kent içi ulaşımda yol güvenliği konferansı düzenledi!

Yol güvenliği alanında en yetkin kurumlar EMBARQ Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Kent içi Ulaşımda Yol Güvenliği Konferansı”na katıldı. EMBARQ Türkiye, kent içi ulaşımda yol güvenliği konferansı düzenledi.

Embarq Türkiye 28 Nisan'da yol güvenliği için konferans düzenliyor!

EMBARQ Türkiye - Sürdürülebilir Ulaşım Derneği ev sahipliğinde, 3M ve AYGAZ' ın katkıları ile “ Kent içi Ulaşımda Yol Güvenliği ” başlıklı bir konferans düzenleniyor.

Embarq Türkiye, Solutions projesinde Kocaeli'ye destek verecek!

7. Çeçeve Programı kapsamında gerçekleşen Solutions projesinde Akdeniz pilot şehri seçilen Kocaeli'ye projenin ortaklarından Embarq Türkiye destek verecek. Barselona'da düzenlenecek çalıştayla başlayacak proje, iki yıl sürecek.

DHL Express Amerika'yı Türkiye'ye getiriyor

DHL Express, Easy Shop adını verdiği yeni ürünü ile Türkiye'deki müşterilerinin Amerika'da alışveriş yapmasına olanak sağlıyor

 

Embarq Türkiye konferansları Haberi

Embarq Türkiye konferansları

Türkiye'de karayolu trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik toplumsal bilinçlendirmeye katkı sağlaması amacıyla düzenli olarak her yıl Mayıs Ayı’nın ilk haftasında çeşitli etkinliklerle kutlanan “Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası” öncesi EMBARQ Türkiye-Sürdürülebilir Ulaşım Derneği ev sahipliğinde, 3M ve AYGAZ'ın katkılarıyla “Kent içi Ulaşımda Yol Güvenliği” başlıklı bir konferans düzenlenmektedir.

‘Kent içi ulaşımda yol güvenliği, Türkiye’nin trafik kazalarının azaltılması yönündeki hedef ve stratejileri, uluslararası organizasyonlar tarafından yürütülen çalışmalar’ hakkında bilgilerin aktarılacağı, sorunlar ve somut çözüm önerilerinin tartışılacağı konferansta; Ulaştırma Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Güvenliği Platformu, Polis Akademisi Başkanlığı Trafik ve Ulaşım Araştırma Merkezi, İETT, EMBARQ Türkiye-Sürdürülebilir Ulaşım Derneği, WHO- Dünya Sağlık Örgütü, Kızılay ve  Suat Ayöz Trafik Mağdurları Derneği’nden konuk konuşmacıların yanı sıra, STK, kamu kurumları ve yerel yönetim temsilcileri, akademisyenler ile...