28 / 07 / 2024

Embarqın çalışmaları

Embarqın çalışmaları

Özellikle yaya ve bisiklet yollarını geliştirerek motorsuz ulaşımın yaygınlaşması için çalışmalar yapan Embarq ile Bornova Belediyesi ilçenin, trafik açısından sorunlu bölgelerinde yeni düzenlemeler yapmak için fikir ve proje üretecek.

7 bin 500 TL emekli maaşı alanların gözü aydın! Çalışmalar resmen başlıyor! Detaylar peş peşe geldi!

Emekli aylıklarına yapılacak zam miktarı ve iyileştirme çalışmaları, her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir önem taşıyor. 7 bin 500 TL üzeri emekli aylıklarına yapılacak zam oranları merak konusu olurken, konuya yönelik son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Ankara-Sivas YHT hattının çalışmalarında son durum!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara-Sivas YHT hattı Balışeyh hızlı tren demiryolu inşaatında devam eden çalışmalarda incelemeler yaptı.

Büyük inşaatların çalışmalarına izin verildi! 

23-26 Nisan tarihlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, büyük inşaat şirketlerinin, sağlık hizmetlerinin kapasitesini arttırmaya yönelik acil inşaat firmalarının çalışmalarına izin verildi.

Emlak Katılım Bankası'nın çalışmalarıyla ilgili 5 soru önergesi!

Emlak Katılım Bankasının konut sektöründeki stokların eritilmesine yönelik çalışmalar ve on dört firmaya ayrıcalık tanınacağı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ekrem İmamoğlu: İki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattık!

Kamu bankalarının göreve başladıkları andan itibaren İBB'ye mesafeli durduğunu ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt dışından aldıkları kredilerle iki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattıklarını söyledi... 

Sekapark - Plajyolu tramvay hattında çalışmalar sürüyor!

Kocaeli'de, Akçaray tramvay hattına ilave olarak projelendirilen Sekapark - Plajyolu tramvay hattının çalışmaları sürüyor. 

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar hızlandı!

Çanakkale'de temeli 18 Mart'ta, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından törenle atılan ve 'dünyanın en uzun asma köprüsü' olma özelliği taşıyan 1915 Çanakkale Köprüsü'nün çalışmaları hız kazandı. 

Bozkır’da 112 TOKİ konutu için çalışmalar başladı!

Bozkır 112 konut ve 4 adet ticaret merkezli 2. Etap TOKİ konutlarının çalışmaları başladı.

Eğirdir Sirkeci Çarşısı'nın çalışmaları başladı!

Kamuoyunda Sirkeci Çarşısı olarak bilinen Eğirdir Çarşı projesinin zemin çalışmaları başladı...

İzmir Konak Tramvayı çalışmalarında son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı'nda da çalışmalarını hızlandırdı. Şair Eşref Bulvarı'nda ikinci etap tamamlandı ve Lozan Meydanı'nı kapsayan 3. ve 4. etaplarının çalışmaları Perşembe günü başlıyor.

Ulaştırma Bakanı Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Çanakkale Köprüsü'nün çalışmalarını inceledi.

TOKİ İzmir Tire Konutları için çalışmalar Şubat'ta başlıyor!

AK Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Başbakanlık Toplu Konut İdaresinin (TOKİ), Tire'ye 3. Etap Konut çalışmaları kapsamında 529 yeni konut yapacağını, çalışmaların şubat ayında başlayacağını bildirdi.

Antalya Kent Müzesi'nde ön çalışmalar tamam!

Antalya Kent Müzesi projesi Türkiye’nin en büyüğü olacak. Kent Müzesi'yle ilgili tüm ön çalışmalar tamamlandı. Müzenin 2018 yılı sonbaharında tamamlanması planlanıyor.

Embarqın çalışmaları Haberi

Embarqın çalışmaları

Şehirlerin yaşam kalitesini iyileştirmek için çalışan 'Sürdürülebilir Ulaşım Derneği' Embarq ile Bornova Belediyesi işbirliği yapıyor. Özellikle yaya ve bisiklet yollarını geliştirerek motorsuz ulaşımın yaygınlaşması için çalışmalar yapan Embarq ile Bornova Belediyesi ilçenin, trafik açısından sorunlu bölgelerinde yeni düzenlemeler yapmak için fikir ve proje üretecek. 


Embarq Türkiye Genel Sekreteri Arzu Tekir, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'nın ilçeyi tasarım ve inovasyon kenti olarak konumlandırması nedeniyle birlikte çalışmak istediklerini söyledi. Enbarq Türkiye olarak özellikle yürünebilirliği ve bisikletle ulaşımı artırmaya yönelik çalıştıklarını belirterek, "Motorsuz ulaşımın teşviki ve yayalaştırma ile bir şehrin çok daha yaşanabilir bir alan haline gelmesi için düzenlemeler yapıyoruz. Bornova'da çok iyi bir ekip var. Bizim çalışma alanlarımızla örtüşen konularda planlar geliştiriliyor. Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün kurulması da büyük bir avantaj. Bu doğrultuda...