21 / 05 / 2024

emek elektirk sermaye artırımı

emek elektirk sermaye artırımı

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş, tahsisli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin hazırlanan denetimden sorumlu komite raporunu yayınladı. Söz konusu raporun dosyası haberimizde yer alıyor...

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Ortak Emek Gayrimenkul Anonim Şirketi Üsküdar’da  11 milyon  TL sermaye bedeli ile Murad Özgür Eraydın Doğan Güneş  ve Mustafa Onur Eraydın tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Karmet Elektirk İnşaat Malzemeleri Kimya ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karmet Elektirk İnşaat Malzemeleri Kimya ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kaynar tarafından kuruldu.

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Emek Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Bulca tarafından kuruldu. 

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orbital Elektirk Otomasyon Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Selahattin Kartla tarafından kuruldu. 

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtekin İnşaat Metal Elektirk Kimya Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Sancaktepe 'de kuruldu.

Simyap Yapı İnşaat Gıda Elektirk ve Elektronik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Simyap Yapı İnşaat Gıda Elektirk ve Elektronik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Murat Uykusever Yönetim Kurulu Başkanlığı' nda 50 bin TL sermaye ile Bahçelievler' de kuruldu.

Lüks Emek Yapı İnşaat Mobilya Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Emek Yapı İnşaat Mobilya Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Kurt tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ocak 'ta kuruldu.

Emek Elektrik sermaye artırımı konusunda SPK'nın istediği düzenlemeleri yaptı!

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş'nin daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapmış olduğu sermaye artırım kararının içeriğinde Sermaye Piyasası Kurulu' nun istemiş olduğu düzenlemeleri yaptığı bildirildi...

emek elektirk sermaye artırımı Haberi

emek elektirk sermaye artırımı


Emek Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Tahsisli Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Yerlerine İlişkin Hazırlanan Denetimden Sorumlu Komite Raporu ektedir.


Rapor için