02 / 05 / 2024

Emek İnşaat çankaya satılık arsa ihalesi

Emek İnşaat çankaya satılık arsa ihalesi

Emek İnşaat, mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan Ankara ilinin Çankaya ilçesindeki arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendi.

İsmail Çankaya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsmail Çankaya İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çankaya tarafından kuruldu.

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Demiray Çankaya İnşaat Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi'nin merkezi Yenibosna'da yapıldı.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat kazandı!

Ulaştırma Bakanlığı’nın milyarlarca TL'lik Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı ihalesini Söğüt İnşaat ve Taşyapı İş Ortaklığı kazandı. 

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı!

Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaatı ihalesi yapıldı. Cuma günü yapılan ihalenin maliyeti yaklaşık 1 milyar 787 milyon 26 bin 747 TL 90 kuruş olarak belirlendi.

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti!

İnşaat Mühendisi İbrahim Doğankaya vefat etti. Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. taziye ilanı yayınladı. 

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Projelendirme Endüstriyel Yapılar ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

YP İnşaat Çankaya Oran projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle YP İnşaat imzası ile inşa edilecek Çankaya Oran projesinde yer teslimi yapıldı..

YP İnşaat Çankaya Oran projesinde imzalar atıldı!

İhalesinin 2. oturumu 16 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirilen Ankara Çankaya Oran Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici YP İnşaat A.Ş. ile dün imzalandı.

Rast İnşaat Çankaya Beytepe'de 234 konut yapacak! Yeni proje!

Rast İnşaat, Ankara Çankaya'da yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Proje 92 milyon 205 bin TL yatırım bedeli ile yükselecek..

Emek İnşaat çankaya satılık arsa ihalesi Haberi

Emek İnşaat çankaya satılık arsa ihalesi

Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait Ankara Çankaya'daki arsa Emek İnşaat tarafından satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 1 Mart Salı günü saat 11:00'da gerçekleştirilecek.


Muhammen bedelinin KDV hariç 6 milyon 46 bin TL olarak belirlendiği arsanın ihalesi için ihale dökümanı alarak şartname bedelinin şartnamede yer alan banka hesabına yatırılması gerekmektedir.


İhale dökümanı www.emekinsaat.com.tr adresinden ya da Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/ Ankara adresindeki Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesinden temin edilebilir.


Şartname bedelinin 2 bin TL olarak belirlendiği ihalede teklif ve belgeler kapalı zarf içine konulmak suretiyle en geç ihale gününe kadar Emek İnşaat ve İşletme A.Ş'ye teslim edilmelidir.


İhale hakkında detaylı bilgi almak için;

Web: www.emekinsaat.com.tr

Tel: 0312 467 55 75

Adres: Atatürk Bulvarı No: 227 Kavaklıdere/ ANKARA

Meryem...