29 / 04 / 2024

emek inşaat fatih ihalesi

emek inşaat fatih ihalesi

Emek İnşaat, İstanbul Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. Arsaların ihalesi 25 Ağustos'ta yapılacak...

Emek İnşaat'ın Fatih arsa ihalesi 22 Temmuz'a ertelendi!

Emek İnşaat, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun mülkiyetinde olan İstanbul Fatih'te 5 bin 298 metrekarelik arsayı 29 milyon 350 bin TL + KDV bedelle ihaleye çıkardı.

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Bursa Emek-Şehir Hastanesi Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İdari yargı fahiş fiyat diyerek Bursaray Emek-YHT-Şehir Hastanesi metro hattı ihalesini iptal etti, yürütmeyi de durdurdu ancak Ulaştırma Bakanlığı’ndan adrese teslim ihaleyi alan yüklenici firma inşaatı kesmedi.

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yeri!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Funsef Design - Tech kurucuları Şule Erkınay ve Muhammed Fatih Erkınay ile sanal gerçekliğin inşaat sektöründeki yerini masaya yatırdı.

Güler Işık inşaat firmasıyla mahkemelik oldu!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açtı. 

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Fatih Erdoğan: İnşaat sektörüne sahip çıkılmalı!

Ankara'da hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler bugün gerçekleştirilen toplantıyla satışa sunuldu. Yapılan toplantıda konuşan Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, yaptığı açıklamada inşaat sektörüne sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Erzincan'da 5.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde 5 milyon 746 bin 360 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Gaziantep İslahiye'de halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı!

Gaziantep İslahiye Atatürk Mahallesi Fatih Caddesi'nde halatı kopan inşaat asansöründen düşen işçi yaralandı.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Emek İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

emek inşaat fatih ihalesi Haberi

emek inşaat fatih ihalesi


Emek İnşaat, İstanbul Fatih'te mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait olan iki arsayı satışa sundu. Daha önce ihalesi iki kez ertelenen arsalar toplam 130 milyon 150 bin TL muhammen bedelle satışa sunuldu.


Arsaların ihalesi 25 Ağustos 2015 Salı günü yapılacak. İhaleye teklif vermek için www.emekinsaat.com.tr internet adresinden şartname dökümü alarak, şartname bedelini banka hesabına yatırmak yeterli. 



2712 ada 287 no'lu parsel


Fatih Neslişah Mahallesi'ndeki 5 bin 298 metrekarelik 2712 ada 287 no'lu parsel 29 milyon 350 bin TL, Kırkçeşme Mahallesi'ndeki 3 bin 360 metrekarelik eski SGK İl Müdürlüğü Zeyrek Tesisleri binasının olduğu 2962 ada 68 no'lu parsel 100 milyon 800 bin TL bedelle ihaleye çıktı.


İhale gün ve saatine kadar şartname dökümü ve belgelerin Emek İnşaat ve İşletme A.Ş. Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere...