12 / 05 / 2024

emek inşaat gayrimenkul ihaleleri

emek inşaat gayrimenkul ihaleleri

Emek İnşaat ve İşletme A.Ş Adana, İstanbul, Çorum, Ankara ve Balıkesir'de yer alan bina ve arsalarını ihaleye çıkarıyor...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dev çocuk giyim markasını hangi ünlü inşaat gayrimenkul grubu satın alıyor?

Türkiye’nin genelinde 100’den fazla mağazaya sahip olan Panço Giyim’in satılacağı iddia edildi. Üstelik bu ünlü markayı alacak olan şirket ise, özellikle inşaat ve gayrimenkul piyasasında dünyaca ünlü bir isim.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Enka İnşaat, gayrimenkul ve inşaat faaliyetlerinde atağa geçti!

Yatırım Finansman Araştırma Müdürü Serhan Gök, Enka İnşaat'ın inşaat ve gayrimenkul sektöründeki konumuna ilişkin açıklamalar yaptı. Enka İnşaat'ın net kar oranına ve projelerine değinen Serhan Gök, Enka İnşaat'ta karın beklenenin üzerinde olduğuna dikkat çekti.

İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır!

Zeybekci, hükümetin inşaat sektörüne verdiği desteğe dikkati çekerek, yabancıya konut satışının bir ihracat olduğunu dile getirdi. Zeybekçi, "İnşaat, gayrimenkul, konut sektörü tabiatın kuralıdır" dedi.

Lena Eğitim Kimya İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lena Eğitim Kimya İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mürsel Aydın, Gökmen Süzen ve Salih Soyluer ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Güngören'de kuruldu.

Kınaş İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kınaş İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Recep Kınaş ve Rıdvan Kınaş tarafından 600 bin TL sermaye ile 1 Temmuz 2015 tarihinde Sultanbeyli'de kuruldu.

Arsuzlu İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsuzlu İnşaat Gayrimenkul Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Döne Bekçi tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Emek İnşaat'tan 5 ilde satılık 6 gayrimenkul!

T.C Sosyal Güvenlik Kurumuna ait olan 6 adet gayrimenkul, Gayrimenkuller Emek İnşaat ve İşletme A.Ş tarafından 145 milyon 440 bin TL'ye satılacak.

Ben Ouf İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ben Ouf İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Altın ve Ahmed Mohammed ortaklığı işbirliği ile 18 Haziran 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

İnvest İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv ve Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Cavide Temizkan tarafından 250 bin TL sermaye ile 11 Haziran' da Beylikdüzü' nde kuruldu.

SSŞ İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SSŞ İnşaat Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Süleyman Şahin tarafından 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenyurt, Yenikent Mahallesi 'nde kuruldu.

emek inşaat gayrimenkul ihaleleri Haberi

emek inşaat gayrimenkul ihaleleri
Emek İnşaat ve İşletme A.Ş'nin ihale edeceği gayrimenkulleri;


1 - Adana Seyhan Kanal üstü 2000 Evler Mahallesi, 7559 ada, 2 parselde bulunan arsa 11 Mart 2013 saat 10.30'da 700 bin TL geçici teminat bedeli ile,


2 - Adana Seyhan Kurtuluş Mahallesi Baraj Yolu 2613 ada, 1 parselde bulunan arsa 11 Mart 2013 saat 15.30'da 250 bin TL geçici teminat bedeli ile,


3 - Adana Seyhan Kurtuluş Mahallesi Baraj Yolu 1853 ada, 544 parselde bulunan arsa 11 Mart 2013 saat 13.30'da 100 bin TL geçici teminat bedeli ile,


4 - İstanbul Kadıköy Osmanağa Mahallesi 1168 ada, 64 parselde bulunan bina 13 Mart 2013 saat 10.30'da 300 bin TL geçici teminat bedeli ile,


5 - İstanbul Şişli Merkez Mahallesi, 1066 ada, 10, 11, 16, 20, 23...