06 / 05 / 2024

Emek İş merkezinde satılık büro

Emek İş merkezinde satılık büro

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Bahçelievler'de bulunan Canan Apartmanı ve Ataköy 2. kısımda yer alan daire ve Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis, ihale ediliyor.

İşte Emek Sineması'nın son hali!

Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmaları 2 senedir tartışılıyor. Sivil toplum örgütlerinin karşı çıktığı çalışmalarda sona yaklaşıldı. inşaat şirketi yöneticileri, Emek’in orijinal halinin koruduğunu söylüyor.

Grand Pera'da Emek Sineması gala ile açılacak!

Sivil toplum örgütlerinin karşı çıktığı Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Emek’i orijinal halinin koruduğunu söyleyen inşaat şirketi yöneticileri, yasal mevzuatlar çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Emek Sineması inşaatı durdu mu?

Bölge İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararına rağmen Emek Sineması’nın yerine yapılan inşaat tüm hızıyla devam ediyor. Kamyonların malzeme taşıdığı inşaat alanı bariyerlerle çevrili ancak içeride çalışma sürüyor.

Reysaş GYO Emek Değerleme ile çalışacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Emek Değerleme ile çalışacak.

Emek Sineması inşaatında son durum!

Emek Sineması yıkımına ilişkin, İstanbul 9. İdare Bölge Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Mimarlar Odası Emek Sineması inşaatı durdurma kararını basın toplantısıyla duyurdu...

Kamer İnşaat'tan Emek Sineması açıklaması!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, yıkılan Emek Sineması ve içinde bulunduğu tarihi yapı inşaatının durdurulmasına karar verdi. Konu ile ilgili Kamer İnşaat'tan Emek Sineması açıklaması geldi.

Emek Sineması inşaatına durdurma kararı!

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin itirazı üzerine, yıkılan Emek Sineması ve içinde bulunduğu tarihi yapı inşaatının durdurulmasına karar verdi.

Emek Sineması yerine yapılan inşaata durdurma!

Mimarlar Odası bugün yaptığı basın toplantısında İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 19 Aralık 2014 tarihinde oybirliğiyle Emek Sineması'nın yerine yapılan inşaata yürütmeyi durdurma kararı aldığını açıkladı.

Helenium Boutique; İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam!

Helenium Boutique projesi "İstanbul'un yeni merkezinde butik bir yaşam" sloganıyla satışa sunuldu. Dairelerin 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 148 tane daire yer alıyor.

Musa Coşkun: Kartepe Emek Mahallesi'nin kentsel dönüşüme ihtiyacı yok!

Kartepe Belediyesi'nin Uzunçiftlik Emek Mahailesi' ndeki bütün binaları yıkıp, bu bölgede Kentsel Dönüşüm uygulaması başlatmak amacı ile nabız yoklamaya başlaması, bölgede de yeni tartışmaları alevlendirdi.

Emek İnşaat 5 ilde 8 bina satıyor!

Emek İnşaat, Trabzon Merkez, Gaziantep Şahinbey, Ankara Çankaya ve Elmadağ, Adana Seyhan ve Samsun İlkadım'da toplamda 8 binayı 5 Aralık 2014 günü satışa çıkarıyor.

1963 yılında Emek Sineması yepyeni bir şekilde hizmete girmiş!

1963 yılında, Emek Sineması yepyeni bir dekor ve özelliklerle halkın hizmetine girmiş. İki buçuk milyon liraya mal olan sinema Türkiye'nin en lüks sineması unvanını almış.

Seyrantepe Nidapark projesi ile hayalini kurduğunuz evi şehrin merkezinde alabilirsiniz!

Seyrantepe Nidapark projesinde fiyatlar 621 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, "Seyrantepe Nidapark projesi ile hayalini kurduğunuz evi şehrin merkezinde alabilirsiniz" sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Emek İş merkezinde satılık büro Haberi

Emek İş merkezinde satılık büro

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Bahçelievler'de Canan Apartmanı'nda ve Ataköy 2. kısımda bulunan daire ve Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis, 7 Nisan 2015 günü 09:10 ile 10:20 arası ihale ediliyor.


1 No'lu Taşınmaz;


Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis; Şirinevler metrobüs ve minibüs duraklarına yakın olup kullanım alanları 600 metrekaredir. Taşınmazlar, semtin önemli iş merkezinde yer alarak dubleks biçimde bulunmaktadır. 


E-5 otoyoluna cepheli iş merkezi, 16 depo, 13 dükkan ve 29 bürolu kargir iş yeri olarak görülüyor.


2 No'lu Taşınmaz;


İstanbul Bahçelievler'de Kocasinan mahallesi Canan Apartmanı'nda yer alan 80 metrekare yüzölçümüne sahip daire, 2. kat 7 No'lu bağımsız bölümde bulunuyor. Taşınmazın bulunduğu bina, zemin + 5 kattan oluşuyor. 2 oda 1 salondan oluşan daire, alışveriş merkezlerine ve ulaşım bölgelerine yakın konumda yer alıyor.


3...