26 / 07 / 2024

Emek Sineması hakkında bilgi

Emek Sineması hakkında bilgi

1963 yılında, Emek Sineması yepyeni bir dekor ve özelliklerle halkın hizmetine girmiş. İki buçuk milyon liraya mal olan sinema Türkiye'nin en lüks sineması unvanını almış.

Emek Sineması’nda ilk perde açıldı!

2013 yılında başlayan çalışmayla restore edilen tarihi Emek Sineması’nda perde açıldı, ilk oyunlar oynanmaya başladı. Provalarla birlikte son detayların yapıldığı Emek’te, etkinlikler de sürüyor.

Beyoğlu Emek Sineması açılış için gün sayıyor!

Emek Sineması Mart ayında sanatseverlere buluşmak için gün sayıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tarihi eserleri yaşatarak kullanma açısından önemli bir devrim yapıyoruz” dedi.

Vasip Şahin Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emek Sineması’nın restorasyonu ile Tarlabaşı 360 yenileme projesinin çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e yaptığı incelemelerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti.

Emek Sineması Mart'ta açılacak!

Emek Sineması tepeden tırnağa yenilendi. Grand Pera projesi kapsamında giriş katından 5. kata taşınan Emek, Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Emek Sineması ne zaman açılacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak.” dedi.

Beyoğlu Emek Sineması 2016'da açılıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu, Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak" dedi

Emek Sineması 2016 yılında açılacak!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak. " dedi.

SİYAD: Emek Sineması'nda yıkımı durdurun!

Emek mücadelesi devam ediyor! Sinema sanatçıları ve SİYAD üyeleri Emek Sineması’nın yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı çıktığını hatırlattı.

Emek Sineması mimari olarak korunacak bir bina değil!

İzzet Çapa’nın Hürriyet gazetesinin Kelebek ekindeki bugünkü nüshasında yayımlanan, “ Emek Sineması'nın son durumunu binanın ortağı anlattı ” başlıklı yazısı şu şekilde;

Grand Pera'da Emek Sineması gala ile açılacak!

Sivil toplum örgütlerinin karşı çıktığı Emek Sineması yerine yapılan inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı. Emek’i orijinal halinin koruduğunu söyleyen inşaat şirketi yöneticileri, yasal mevzuatlar çerçevesinde çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Emek Sineması inşaatında son durum!

Emek Sineması yıkımına ilişkin, İstanbul 9. İdare Bölge Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. Mimarlar Odası Emek Sineması inşaatı durdurma kararını basın toplantısıyla duyurdu...

Emek Sineması yerine yapılan inşaata durdurma!

Mimarlar Odası bugün yaptığı basın toplantısında İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 19 Aralık 2014 tarihinde oybirliğiyle Emek Sineması'nın yerine yapılan inşaata yürütmeyi durdurma kararı aldığını açıkladı.

1963 yılında Emek Sineması yepyeni bir şekilde hizmete girmiş!

1963 yılında, Emek Sineması yepyeni bir dekor ve özelliklerle halkın hizmetine girmiş. İki buçuk milyon liraya mal olan sinema Türkiye'nin en lüks sineması unvanını almış.

Emek Sineması hakkında bilgi Haberi

Emek Sineması hakkında bilgi

Emek Sineması yepyeni bir şekilde hizmete girdi.


Geniş ölçüde tamir gören sinema çok lüks bir hale geldi.


  Beyoğlu'ndaki Emek Sineması dünden itibaren yepyeni bir dekor ve özelliklerle halkın hizmetine girmiştir. Sinema salonunun başlıca yeniliği, sıra aralarının çok geniş tutulmuş olmasıdır. 

  İki buçuk milyon liraya malolan sinemada 90'ar santim olan sıra aralarından geçen seyirciler, film seyredenlerin ayaklarını çiğnemeden yerlerine oturabileceklerdir. 

  Baştan aşağı renkli blok mermer döşeli salonları, boydan boya yağlı boya resimlerle kaplı duvarları ve son derece rahat maroken koltukları ile bu sezon Türkiye'nin, ''en lüks'' sineması ünvanını alan Emek Sineması hakkında, Sinema Müdürü Fethi Eryılmaz şu izahatı vermiştir:

 -''167 ikinci, 219 birinci, 402 koltuk ve 326 balkon koltuğu, 3 makinenin üzerine ışık düşürdüğü 16X8 m. ebadındaki teknirama 70 perdesi ve kabul,...