16 / 05 / 2024

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat iletişim

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat iletişim

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Evlerin yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok!

Kadir Has Üniversitesi'nin Türkiye Toplumunun Enerji Tercihleri Araştırması sonucuna göre, evlerin yüzde yüzde 65'inde ısı yalıtımı yok. Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan ankete bin 204 kişi katıldı.

Bayrak Yalıtım Restorasyon Uygulama Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bayrak Yalıtım Restorasyon Uygulama Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Zekeriya Bayraktar, Tamerhan Bayrak ve Hamza Mer Bayrak imzasıyla kuruldu.

Su yalıtımı bina ömrü ve güvenliği için şart!

Yapıların güvenliği için etkin bir su yalıtımının önemine değinen Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter," Yapıların güvenliği için mimari, teknik alt yapı, vb. yanı sıra malzeme seçimi ve uygulama da son derece önemli." dedi.

Şekerbank ile Fiili Boya yalıtım seferberliği başlattı!

Şekerbank, ısı yalıtım sektöründe dünyada 50 yılı aşkın ürün ve uygulama tecrübesine sahip Fiili Boya Capatect iş birliğiyle yalıtım seferberliği başlattı. Bu kapsamda 1.500 apartman/site yöneticisine ulaşılacak.

Yalıtım malzemesini üreten, uygulama şeklini de beyan edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Merdin: " Yeni yürürlükle firmalardan ürünlerinin cephe yalıtımında kullanılması durumunda hangi sistem içinde uygulanması gerektiğini beyan etmesini istiyoruz" dedi..

Sersu Su Yalıtım Malzemeleri Pazarlama ve Uygulama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sersu Su Yalıtım Malzemeleri Pazarlama ve Uygulama Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Avcı tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Ekim'de kuruldu.

Kale ile dört dörtlük yalıtım!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor...

Kale Mantolama’dan Taşyünü ile dört dörtlük yalıtım!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, ‘Taşyünü’ ısı yalıtım levhası ile dört dörtlük bir yalıtım sağlıyor.

Taner Kavas'tan binalar için yalıtım malzemesi uyarıları!

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Tuğla ve Kiremit Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Taner Kavas, binalarda kullanılan yalıtım maddelerinin seçiminde dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Isı yalıtımında dikkat edilmesi gerekenler!

Bir ortamdan dışarıya enerji akışı ile ortama dışarıdan gelen enerji akışını en aza indirgemek için yapılan bir uygulama olan ısı yalıtımında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Isı yalıtımı nasıl yapılır?

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat iletişim Haberi

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat iletişim

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Seyhan Şahin ve Ali Şahin ortaklığında kuruldu.  

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Emek Yalıtım Uygulama İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Elmalıkent Mah.Eşref Bitlis Cad.No:14 A...