25 / 07 / 2024

emekevler imza topluyor

emekevler imza topluyor

Emekevler halkı, Kartepe Belediyesi'nin cumartesi günü evlere broşür dağıtarak açıkladığı kentsel dönüşüm projesine tepkili. Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, mahalledeki ikinci imza kampanyasını başlattı.

AKM’nin restorasyonu için imza toplanıyor!

77 yaşındaki Devlet Tiyatrosu eski sahne amiri Ediz Baysal, önce Devlet Tiyatrosu Seyirciler Derneği’ni (DEVTİS) kurdu. Şimdi de atıl bırakılan AKM’nin restorasyonu için etkinlik etkinlik gezip imza topluyor.

Emekevler'de kentsel dönüşüme imzalı tepki!

Emekevler halkı, Kartepe Belediyesi'nin cumartesi günü evlere broşür dağıtarak açıkladığı kentsel dönüşüm projesine tepkili. Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, mahalledeki ikinci imza kampanyasını başlattı.

Alstom 220 milyonluk iki sözleşmeye imza attı!

Alstom, 950 MW Kırıkkale Doğalgaz Kombine Çevrim Santrali’nin ana ekipman tedariki ile santralin uzun dönem bakımına yönelik, toplam değeri 220 milyon Euro’nun üzerinde olan iki sözleşmeye imza attı.

AC Yapı Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir'de yeni projelere imza atacak!

Kartal Moment İstanbul projesinde çalışmalarına devam eden AC Yapı önümüzdeki dönemde Anadolu Yakası'nda 4 yeni projeye imza atacak. Projeler Göztepe, Kozyatağı, Bostancı ve Ataşehir bölgesinde yükselecek.

Meridyen Elite projesi farklı mimarisiyle beğeni topluyor!

Kocaeli Kartepe Köseköy'de yükselen Meridyen Elite projesi farklı mimarisiyle beğeni topluyor. Tasarım ödülüne sahip olan Meridyen Elite projesinin hemen karşısına Maltepe Üniversitesi'nin yeni kampüsü inşa edilecek.

Emekevler'de ikna cabası!

Kartepe Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yapılacağını belirttiği Emekevler Mahallesi ile ilgili çarpıcı biri iddia ortaya atıldı. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre, bazı vatandaşlarla tek tek görüşüldüğü ve ikna çalışması yürütüldüğü öne sürüldü.

Sur Yapı 2015'te yeni yatırımlara imza atacak!

İnşaat sektörünün güçlü oyuncularından Sur Yapı, 2015'te yeni yatırımlara başlama kararı aldı. Şirket kentsel dönüşümden, karma konsepte kadar birçok projeye imza atacak.

Koç İnşaat Gaziemir'de otel projesine imza atacak!

Koç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cem Koç, İzmir'e kazandıracakları yeni yatırımlarının iş seyahatleri yapan kişilerin ihtiyaçlarına yanıt vereceğini söyledi. Koç İnşaat, Gaziemir'de bir otel projesine imza atıyor.

Melih Gökçek: 2014’te dopdolu projelere imza attık!

Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin bir yılı daha başarılı çalışmalarla geride bıraktığını belirterek, “Birlikte geçirdiğimiz 20 yılda olduğu gibi 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı” dedi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Sahte imza atan apartman yöneticisine dava!

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Şehitkamil Belediyesi 327 proje ile yeniliklere imza attı!

Şehitkamil Belediyesi, yaptığı her çalışmayla büyük beğeni toplarken, Başkan Rıdvan Fadıloğlu öncülüğünde 5 yılda 327 projeyi tamamlayarak, birçok ilk ve yenilikle büyük başarılara imza attı.

Emekevler'de kentsel dönüşüm yargıya taşınacak!

Emekevler'de kentsel dönüşüm yargıya taşınacak. Depremde hasar gören evinden çıkarak Emekevler'e yerleşen İlker Çakar, mahallede altyapı çalışmasının yeni tamamlandığını anlattı ve kentsel dönüşüme karşı olduklarını söyledi.

emekevler imza topluyor Haberi

emekevler imza topluyor

Kartepe ilçesine bağlı Emekevler Mahallesi'nde yapılması planlanan kentsel dönüşüme tepkiler dinmek bilmiyor. Emekevler halkı, Kartepe Belediyesi'nin cumartesi günü evlere broşür dağıtarak açıkladığı kentsel dönüşüm projesine tepki gösterdi. Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, projeye tepki için mahalledeki ikinci imza kampanyasını başlattı. Aralarında AKP, CHP, MHP ve SP yöneticilerinin de olduğu mahalle sakinleri kentsel dönüşüme karşı Emekevler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail İnan ile bir araya geldi. 


PROJEYİ İSTEMİYORUZ 


Başkan İnan, "Açıklanan projeye olumlu bakmıyoruz. Görsel olarak insanları cezbedici bir tarafı olabilir. Ancak 1 'e 1.5 değer artışı kabul edilebilir bir şey değil. Evlere değer biçilecek. Bu bedel üzerinden 1,5 katını verecekler. 100 bin TL'lik daireye 150 bin TL verecekler. Ama şu anki iskan durumuna göre belirlenen mevcut bedel, proje bittikten sonra...