02 / 05 / 2024

Emekevler kartepe

Emekevler kartepe

Kartepe Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yapılacağını belirttiği Emekevler Mahallesi ile ilgili çarpıcı biri iddia ortaya atıldı. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre, bazı vatandaşlarla tek tek görüşüldüğü ve ikna çalışması yürütüldüğü öne sürüldü.

Kocaeli Kartepe Ortaburun yolu yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Kartepe ilçesinde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri Ortaburun Köyü Hasancık Mahallesi mevkiinde yol yenileme uygulaması yaptı.

Kartepe Turizm Master Planı ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nce talep edilen Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihale belediye toplantı salonunda açık ihale usulü ile ihale edildi.

Kartepe imar birimi çalışmaları anlattı!

Kartepe Belediyesi’nin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü son dönemdeki yoğun çalışmaları ile dikkat çekiyor. Ali İhsan Karagöz’ün müdürlüğünü yaptığı 2015 yılını son derece başarılı bir şekilde geçirdi.

Hüseyin Üzülmez: Kartepe'nin imar planında sorun yok!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sürekli büyüyen ve değişen Kartepe ilçesinde imar işlerinin çok daha verimli ve hızlı yapılabilmesi adına belediye birimlerinin çalışma ortamları ve imkanlarını günümüz koşullarına uygun hale getirdi.

Kartepe Seka Kamp Alanı restorasyonu onaylandı!

Resmi prosedürlerin tamamlanması ardından Kartepe Belediyesi Uzuntarla mahallesi Seka Kamp Alanı’nda bulunan 5 adet tescilli yapının restorasyon çalışmaları için projeler hazırlandı.

Kartepe Seka Kamp Alanı’ndaki yapılar restore edilecek!

Kartepe Belediyesi Uzuntarla mahallesi Seka Kamp Alanı’nda bulunan 5 adet tescilli yapının restorasyon çalışmaları için projeler hazırlandı. Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Müdürlüğü de projelere onay verdi.

Kartepe Belediyesi’nde turizm master ihalesi!

Kartepe Belediyesi, Kartepe Turizm Master Planı yapılması hizmet alımı işi ile ilgili ihalesini, Muhtarlık İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı İsmail Er başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi mobilya ihalesi yapıldı!

Kartepe Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, mobilya malzemesi alınması mal alımı işi ile ilgili ihalesini, Hukuk İşleri Müdürü ve İhale Komisyonu Başkanı Sadık Yılmaz başkanlığında belediye toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Kocaeli Üniversitesi’nden Kartepe Belediyesi’ne kültürel alan tahsisi!

Kartepe Belediyesi, kültürel anlamda faaliyetlerine katkı sağlayacak yeni bir alana kavuştu. Kocaeli Üniversitesi, Arslanbey Kampüsü yanında bulunan alanı kültürel tesis yapılması amacıyla Kartepe Belediyesi’ne tahsis etti.

Kartepe Belediyesi'nde mobilya ihalesi!

Kartepe Belediyesi tarafından, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından talep edilen mobilya malzemelerinin temini için bir ihale yapılacak.

Kartepe Konakları'nda mega kampanya fırsatı!

Birinci etabı tamamlanan Kocaeli Kartepe Konakları'nda toplam 544 dairede konforlu ve rahat bir yaşam sürülecek. Burada yaşayanlar, çok yakında Kartepe ilçe merkezinde oturuyor olacak.

Kartepe Belediyesi restorasyon projeleri hazırlatacak!

Kültürel değerlere sahip çıkmak ve eski yapıları geleceğe taşımak adına Kartepe Belediyesi, restorasyon projeleri hazırlatacak.

Kartepe kayak merkezi kar yağışını bekliyor!

Marmara Bölgesi’nin önemli kayak merkezlerinden biri olan Kartepe’de kayak pistlerinde kar olmaması işletmecileri düşündürürken, yılbaşı tatili öncesinde bu akşam yağacak kar ile rezervasyonların artmasını bekliyor.

Emekevler kartepe Haberi

Emekevler kartepe

Kartepe Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yapılacağını belirttiği Emekevler Mahallesi ile ilgili çarpıcı biri iddia ortaya atıldı. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre, bazı vatandaşlarla tek tek görüşüldüğü ve ikna çalışması yürütüldüğü öne sürüldü. 


AKP'lilerin birebir görüşmelerde, bölgedeki hak sahiplerine uçuk vaatlerde bulundukları ileri sürüldü. 

Emekevler Mahallesi sakinlerinin toplu tepkisinden çekinen partililerin, vatandaşları tek tek kentsel dönüşüme ikna etmeye çalışıldığı öğrenildi. İkna çalışmasının amacının, mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm projesine karşı topladığı imzaların etkisini kırmak olduğu belirtiliyor. Projenin gündeme gelmesiyle birlikte mahalle sakinleri 300'e yakın imza toplamıştı. 


Bizim...