28 / 04 / 2024

emekli aksaray evleri

emekli aksaray evleri

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Evleri'nde toplamda 300 adet konut emekliler için satışta. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Aksaray Sevgi Evleri projesinde son durum ne? 

Aksaray Belediyesi'nin kimsesiz çocuklar için hayata geçirdiği  ‘Sevgi Evleri’ projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Aksaray'da Sevgi Evleri projesinin temel kazısı başlatıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçiren Sevgi Evleri projesinin hazırlık aşaması tamamlandı. Temel kazısı başlatılan projenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde gerçekleşecek.

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

TOKİ Aksaray Taşpınar Evleri başvuru!

TOKİ Aksaray Taşpınar Evleri başvuru işlemleri 17 Ağustos'ta başlayacak. Projede daire fiyatları 71 bin 100 TL'den başlıyor.

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Aksaray Taşpınar TOKİ Evleri başvuru işlemleri 17 Ağustos'ta başlayacak. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

emekli aksaray evleri Haberi

emekli aksaray evleri

TOKİ Aksaray Merkez Emekli'de kura çekilişinde asil olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 17 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabilecek.


Ödeme koşullarına göre TOKİ Aksaray Merkez'de yüzde 12 peşin ödemelerde kalanı 180 ay vadelendirme veya yüzde 20 peşinde ise kalan tutarı 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Emekli Aksaray Merkez kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 tarihinde belirlenecek. Projede kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacak.



Satış duyurusu için