03 / 05 / 2024

emekli buruk kurası

emekli buruk kurası

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi 3 Mayıs 2016 gününde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan taksitlendirme uygulanan projede 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldı.

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

TOKİ'nin Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 825 adet konut Projesi kapsamında bulunan 356 konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Alt Gelir kurası ne zaman?

7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi!

TOKİ Kütahya İnköy emekli projesinde konut belirleme kurası bu sabah çekildi. İşte 7 soruda TOKİ Kütahya İnköy emekli projesi...

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu!

7 Kasım 2017 Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonucu henüz belli olmadı. Projede yer alan 256 adet konutun kura çekilişi bugün yapılacak.

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi!

Adana Buruk Mahallesi Emekli kura sonuçları listesi henüz açıklanmadı. Projedeki konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli kurası!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk Mahallesi Emekli Projesi kapsamında hak sahibi olan 265 emekli vatandaş için konut belirleme kurası çekilecek. 

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası çekildi mi?

TOKİ Nilüfer İrfaniye Emekli kurası henüz çekilmedi. 1201 adet konutun yer aldığı projenin kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası!

403 konutluk Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Kentsel Yenileme Projesi Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Palandöken Malmeydanı 3. Etap Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran Mahallesi 280 Konut Emeklilere Özel projesindeki daireler kura ile satılacak. Peki, TOKİ Elazığ Zafran Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası!

TOKİ'nin Konya Meram Emekliler Özel 509 Adet Konut Projesi'ndeki 198 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Konya Meram Emekli 2017 kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası!

Toplamda 103 adet konutun kura ile satılacağı Gaziantep Şehitkamil Emeklilere Özel projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli projesindeki 103 adetkonut kura ile satışa sunuldu. Peki, TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli kurası ne zaman?

Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emeklilere Özel projesinde 20 adet konut kura ile satışa çıktı. Peki, Gaziantep Şahinbey Güzelvadi Emekli kurası ne zaman?

emekli buruk kurası Haberi

emekli buruk kurası

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi 3 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşecek. Daire seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


TOKİ Emekli Adana Buruk kura çekilişinde asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 6 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. yetkili şubelerinden geri alabilecek. 


Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da ödeme seçeneklerine göre yüzde 12 peşin ödemede kalanı 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşinde ise kalanı 240 aya varan taksit sağlanıyor.



TOKİ Adana Sarıçam Buruk Emekli kura katılacaklar listesi tıklayın


Satış duyurusu için