07 / 05 / 2024

Emekli Evi projesi

Emekli Evi projesi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi.

Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?

Evde bakım maaşına dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan bazıları da “Evi olan evde bakım parası alabilir mi? Evde bakım maaşı alan emekli olabilir mi?” soruları olmaktadır. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Emekli Albayın villasını 'aşevi yapacağız' diye satmışlar!

Isparta'ya aşevi yaptırmak amacıyla villasını satan Emekli Jandarma Hakim Albay Halil Gelendost'un dolandırıldığı iddia ediliyor.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Univa 1 ayda 10 öğrenci evini sahipleriyle buluşturdu!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, bu dönemde dijital ortamda toplam 10 adet öğrenci evi satıldı. Salgının toplum sağlığıyla beraber ekonomiyi de derinden etkilediğini kaydeden Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel, “Bu süreçte yatırımcılarla buluşturduğumuz öğrenci e

Univa'da satış süreci dijitale taşındı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa da tüm süreçlerini dijitale taşıdı. Bu kapsamda proje incelemelerinden imza aşamasına kadar olan tüm süreç dijital olarak yürütülecek.

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

Univa projelerinde KDV oranı yüzde 8!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, KDV indirimi teşvikine devam ediyor. Erkanlı Holding’in Genel Müdürü Evrim Karayel, " Teşvikler son derece önemli. Bu yüzden, bizde yüzde 18’lik KDV oranının yüzde 8’e indirime uygulamasına şirket olarak devam edeceğiz" dedi...

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

Univa’dan ayda 1.640 TL’ye öğrenci evi sahibi olma fırsatı!

Türkiye’de bir ilke imza atarak gayrimenkul sektöründe yeni bir dönemin kapılarını aralayan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, düzenlediği kampanyalarla yatırımcılara yeni avantajlar sunuyor.

Univa, dünyanın en iyi öğrenci evleri listesinde!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, dünyanın da gündemine girdi. Univa, dünyanın en önemli Öğrenci Evleri Birliği ASRA tarafından yapılan değerlendirmede, dünyanın en iyi uluslararası öğrenci evi markalarından biri seçildi...

Univa’nın ticari alanları satışa çıktı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’nın Sakarya’daki ilk projesinde yer alan ticari alanların satışı başladı. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma fırsatı sunuyor.

Univa’dan ayda 1.900 liraya yatırımcı olma fırsatı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, projelerinde sunduğu avantajların yanı sıra alım konusunda da yatırımcılara kolaylıklar sunmaya devam ediyor. Univa, aylık 1.900 liralık taksitlerle yatırımcı olma imkanı sunuyor...

Emekli Evi projesi Haberi

Emekli Evi projesi


Emekli-Sen Aydın Şube Başkanı Uğur Önal ve emekli vatandaşlar, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, emekli vatandaşların rahat ve huzurlu vakit geçirmeleri için ilk etapta Efeler, Nazilli ve Söke olmak üzere tüm ilçelerde 'Emekli Evi' kuracaklarını söyledi. Ziyarette Şube Başkanı Uğur Önal, yaşlı ve emekli vatandaşların şehir içi ulaşımında yaşadıkları sıkıntılar ve 65 yaş üstü ücretsiz taşıma konusunda karşılaştıkları sorunlar sebebiyle topladıkları 500 adet imzayı Başkan Özlem Çerçioğlu'na sundu.



Yeni...