04 / 05 / 2024

Emekli Evleri projesi

Emekli Evleri projesi

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi tarafından hayata geçirilen Emekli Evleri'nde, "Emeklilerin Beklenti ve Sorunları" konulu panele katıldı.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları!

Toplamda 250 adet konutun emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. TOKİ Eskişehir Tepebaşı Emekli Evleri başvuruları 14 Mart 'ta başlayacak.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvurusu 2016!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvurusu 2016 bu ayın 14'ünde başlayacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sunulan projede 500 lira peşinat bedeli kabul edilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede taksitler teslimden sonra alınacak. Projede 240 aya varan vade uygulanıyor. TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru süreci 14 Mart Pazartesi günü başlayacak.

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri başvuru tarihi!

TOKİ Aksaray Merkez Emekli Evleri başvuru tarihi 14 Mart 2016 Pazartesi gününden itibaren başlayacak. Emekliler için satışa çıkarılan 300 adet daireden oluşan projede 240 aya varan vade uygulanıyor.

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvuruları!

TOKİ Kastamonu Taşköprü Emekli Evleri başvuruları 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Taksit ödemelerinin teslimden sonra başlayacağı projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Erzincan Çağlayan TOKİ Emekli Evleri başvuruları!

Erzincan Çağlayan TOKİ Emekli Evleri başvuruları 14 Mart 2016 tarihi itibariyle başlayacak. Fiyatların yaklaşık olarak 90 bin TL'den başladığı projede 10 bin 300 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri fiyatları!

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri fiyatları henüz netleşmedi. Ödemelerin 180 ay veya 240 ay vade şeklinde yapılabilen projede başvurular 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek.

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları!

Hatay Reyhanlı TOKİ Emekli Evleri başvuruları T.C Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Son başvuru tarihi 31 Mart 2016 olarak belirtilen projede 2+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru!

TOKİ Adana Sarıçam Emekli Evleri başvuru dönemi 31 Mart 2016 tarihinde sona erecek. Dairelerin 2+1 olarak dizayn edildiği projede 300 adet konut satışa çıkarılıyor.

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri Projesi!

Keleşoğlu Luxist Bahçeşehir Evleri projesi bu yılın sonunda başlayacak. Luxist Bahçeşehir Evleri'nde 630 daire, 380 mağaza, hastane, otel ve ofis alanları olacak...

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi!

Balıkesir Bandırma Edincik TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi kapsamında 32 adet konut satışa çıkarılıyor. Proje yüzde 20 peşin ödemelerde kalan tutar 240 ay taksitlendiriliyor.

Akabe TOKİ Şanlıurfa Emekli Evleri kura çekilişi!

Akabe TOKİ Şanlıurfa Emekli Evleri kura çekilişi kapsamında 304 adet konut bugün satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 20 peşinatta kalan kısım için 240 ay vade uygulanıyor.

Emekli Evleri projesi Haberi

Emekli Evleri projesi

Emekli vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çetin, "Emekli Evleri projesini hayata geçirirken de, sizlerin zaman geçirebileceği ve bir araya geleceği bir mekan olacağını düşünmüştüm. Görüyorum ki bu amacımıza çoktan ulaşmışız. Burayı çok amaçlı sosyal projelerde kullanabilirsiniz" dedi.


Sabah...