02 / 05 / 2024

emekli manyas evleri

emekli manyas evleri

TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi 20 Nisan 'da yapılacak. Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı proje toplamda 500 adet daire emeklilere özel kategoride satışa çıkarılıyor.

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Batman Emekli TOKİ'de icra takibi iddiası!

Batman Emekliler Derneği ve Toplu Konut İdaresi işbirliğiyle yapılan Batman Emekli TOKİ Evleri'nde bin 472 daire sahibi hakkında icra takibi başlatıldığı iddia edildi.

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Sarıçam Emekli Kent Evleri'nin temeli 9 Eylül'de atılacak!

Türkiye Emekliler Derneği Yüreğir Şube başkanı Nakış Kocatürk 'Bütün yasal işlemleri tamam olan bu muhteşem projeden bazı çevrelerin rahatsız olmasını anlayamadığını' söyledi.

Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

TOKİ'nin Çanakkale Ayvacık'ta emeklilere özel hayata geçirdiği 160 konut kuralı olarak satılıyor. İşte, Toki Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası..

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası!

160 konut olarak yükselen TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri'nde başvurular sürüyor. Peki, TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru!

Emekli Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 160 adet dairenin bulunduğu projede başvuru ücreti 500 TL 'dir.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Evleri Emekli kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Projede başvuru işlemleri başladı ve 29 Temmuz'a kadar devam ediyor.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde yapılacak. Toplamda 160 adet dairenin satışlarına devam ettiği projede başvuru ücreti 500 TL'dir.

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu!

TOKİ Çanakkale Ayvacık Emekli Evleri başvurusu bugün başlıyor ve devam ediyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede 160 adet daire yer alıyor.

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor!

Çanakkale Ayvacık Emekli TOKİ Evleri başvuruları yarın başlıyor. Başvuru ücretinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödeme planı 240 aya varan vade sağlanıyor.

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu!

Çanakkale Ayvacık TOKİ Emekli Evleri başvurusu 27 Haziran Pazartesi günü başladı ve devam ediyor. Projede ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor.

emekli manyas evleri Haberi

emekli manyas evleri

Ödeme planına göre TOKİ Balıkesir Manyas'da yüzde 12 peşinat sağlandığında kalan bedeli 180 ay vade ya da yüzde 20 peşinatta ise 240 aya kadar taksit imkanı uygulanıyor.


Emekli TOKİ Balıkesir Manyas kura çekilişinde asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 22 Nisan 2016 tarihinden itibaren T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube’lerinden geri alabilecek. 


TOKİ Emekli Balıkesir Manyas Evleri kura çekilişi 20 Nisan'da gerçekeleşecek. Projedeki taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Balıkesir Manyas TOKİ Emekli kura çekilişi katılım listesi için tıklayın


Satış duyurusu için