06 / 07 / 2024

emekli memur

emekli memur

3600 ek gösterge ile 40 bin lira civarı olan emekli ikramiyesinden kimler yararlanamayacak? İşte detaylar...

SSK, BağKur ve memur emeklisine yüzde 20-26 arasında zam: 10 bin TL olan en düşük emekli maaşı değişmeyecek!

6 aylık enflasyon, Ocak ve Temmuz aylarında emekli maaşlarına zam şeklinde yansıyor. SSK, BağKur emeklisi ve memur emeklisi zam oranları belli olurken, en düşük emekli maaşı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024! En düşük maaşlar ne kadar olacak? 

Pek çok kişi emekli ve memur maaşları ile ilgili araştırmalar yaparken, en düşük maaşlar için de hesaplamalar yapıldı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024...

Memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Emekli ve memur Haziran 2024 maaşlarında son dakika! 

'Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte 2024 haziran ayı SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı maaş tarihleri... 

Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Meslek meslek zamlı maaşlar...

Memur ve emeklinin gözü Temmuz'da yapılacak olan zam oranlarına çevrilmiş durumda. Temmuz-Aralık döneminde emekli ve memur zam oranı için 5 aylık enflasyon farkı da belirlendi. Geriye sadece son bir veri kalırken memur maaş zammı da hesaplanmış durumda.

Haziran 2024 emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli ve memur maaşlarının ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı son dakika maaş ödeme tarihleri...

Bayramdan önce yatacak maaşlar listesi açıklandı! Emekli,memur, aile destek, evde bakım, 65 yaş aylığı ne zaman yatıyor?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile beraber, milyonlarca memur, SSK ve Bağ-kur emeklisi, maaşlarının ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Buna göre, bayram öncesi alınacak olan maaşlar, vatandaşların bayram hazırlıklarını tamamlamaları konusunda yardımcı olacaktır.

Emekli ve memur maaşına ne kadar zam yapılacak?

Milyonlarca memur ve emekli temmuz ayındaki maaş artışı için zam oranlarını merakla bekliyor. Mayıs ayı için aylık enflasyon beklentisi yukarı yönlü değişti. Fakat senelik enflasyon tahmini ise geriledi. Memur ve emeklinin zam oranı için nihai 2 aylık enflasyon verisi beklendiği belirtildi.

Emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024! Emekli memur maaşı hesaplama! Yeni maaşlarınıza hemen bakın!

4 aylık enflasyon farkı nisan ayı enflasyon verilerinin açıklanmasıyla beraber emekli ve memur maaş zamları da tek tek hesaplandı. İşte emekli enflasyon farkı ve memur enflasyon farkı 2024!

Emekli zammında kafalar karıştı! En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Temmuz ayı ile emekli maaşlarına 6 aylık enflasyon oranında artış uygulanacak. En yüksek emekli maaşı 2024 ve refah payı açıklandı: İşte emekli memur maaş hesaplama!

Vergi zamları enflasyon düşük çıksın diye 1 Temmuz'dan sonra yapılacak: Emekli, memur maaş zammı da düşük olacak!

Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu, vergi zamlarının enflasyonun düşük çıkması için 1 Temmuz sonrasına kaldığını belirtti. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı gelen yorumlar...

En düşük emekli maaşı 12.500, en düşük memur maaşı 39 bin TL! Emekli maaşı temmuz zammı, en düşük memur maaşı açıklandı!

Emekli maaşı temmuz zammı ve en düşük memur maaşı belli oldu. İşte o son dakika rakamlar...

Memur enflasyon farkı 2024! Memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Milyonlarca memur ve memur emeklisi son dakika Temmuz zammı ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. İşte memur ve memur emekli maaşı hesaplama! Temmuz zammı kaç TL olacak? 

Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak? Memur maaş farkı! Emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024!

Mart ayına ilişkin enflasyon verileri bugün açıklandı. Açıklanan son dakika rakamlarının ardından 'Memur ve emekli zammı şimdiden ne kadar olacak?' sorusunun yanıtı ortaya çıktı. İşte emekli maaş zammı ve memur maaş hesaplama 2024! 

emekli memur Haberi

emekli memur

15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girmesi beklenen 3600 ek gösterge ile ilgili kanunun önümüzdeki günlerde Meclis’e sunulması ve bu yaz kabul edilmesi bekleniyor.

Milyonlarca memur ve emeklinin gözü kulağı ise bu teklifte.

Habertürk’ten Ahmet Kıvanç ise bu kanundan yararlanamayacak olanlara dikkat çekerek, uyarılarda bulundu.

Kıvanç, "Kanuna göre, emekli ikramiyesi, emekli olunan tarihte yürürlükte bulunan ek göstergeye göre ödeniyor. Ek gösterge artışı 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe gireceği için, mecbur kalınmadıkça emeklilik dilekçelerinin bu tarihe kadar bekletilmesi gerekir. Emeklilik dilekçesini 14 Ocak 2023 tarihinde verenler dahi ikramiye bakımından ek gösterge artışı yani yaklaşık 40 bin TL’den yararlanamazlar" şeklinde konuştu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 9 Haziran 2022 tarihinde saat 01.58’de yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 17,14 Türk Lirası, euro 18,42 Türk Lirası, altının...