04 / 05 / 2024

emekli toki Güzelyurt kura çekilişi

emekli toki Güzelyurt kura çekilişi

Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Bankalar emekliler için resmen yarışa girdi. En çok promosyon veren bankalar ise emekliler tarafından merak ediliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en çok promosyon veren bankalar hangisi? Emekli promosyon güncelleme!

Emekli maaşlarına ek olarak kesin bu kadar daha ödenecek: Garanti emekli promosyon güncellenme 2024! 

Bankalar arasında promosyon rekabeti kızışırken, emekliler de son dakika güncel promosyon rakamlarını merak ediyor. İşte en çok merak edilen Garanti emekli promosyon güncellenme 2024!

Akbank emekli promosyon güncelleme: Emeklilere 17 bin 500 TL'lik destek geliyor!

Akbank emekli promosyon güncellemesi yaptı. Yaptığı yeni kampanya ve emeklilere özel avantajlardan dolayı binlerce emekli Akbank'ın yolunu tutuyor. 

Emeklilerin hesabına kesin bu kadar yatacak! Finansbank emekli promosyon güncelleme! QNB Finansbank promosyon Nisan 2024

Milyonlarca emekli son dakika maaş promosyonlarını merakla araştırıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? İşte Finansbank emekli promosyon güncelleme ve QNB Finansbank emekli promosyon Nisan 2024...

Akbank promosyon ne kadar 2024? Emeklilere kesin bu kadar verilecek: Akbank emekli promosyon güncelleme 2024!

Kamu bankalarının ardından özel bankalar da maaş promosyonlarını yükseltti. Peki Akbank promosyon ne kadar 2024? İşte Akbank emekli promosyon güncelleme 2024...

İş Bankası emekli promosyon güncelleme! Emekliler yeni rakama bakın! İş Bankası emekli promosyon ne kadar 2024?

Özel bankalar tarafından da emekli maaş promosyonlarında artışa gidildi. Peki İş Bankası İş Bankası emekli promosyon güncelleme ne kadar? İş Bankası emekli promosyon ne kadar oldu?

Emekliler hakkında flaş gelişme. İş Bankası ve ING emekli promosyonunu güncelledi

Emekli vatandaşlarımız hakkında flaş bir gelişme yaşandı. ING Bank ve İş Bankası tarafından yapılan açıklamada emekli vatandaşlarımıza verilen promosyonun güncellendiği bilgisine yer verildi.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Yapı Kredi’den emeklilere müjde! Emekli promosyonu güncellendi! Hemen bakın!

Yapı Kredi'den nefes aldıran promosyon haberi geldi. Emeklilere müjdeli haberi duyunca sevinçten havaya uçtu. Şubat ayı emekli promosyonu güncellendi. İşte detaylar…

Vakıfbank emekli promosyon güncelleme! 2023 Vakıfbank promosyon ne kadar?

Vakıfbank emekli promosyonunda güncellemeye gitti. İşte Vakıfbank ocak ayı emekli promosyonuna dair detaylar!

Peş peşe gelen emekli promosyon güncellemelerine biri daha eklendi! Son duyuru Akbank’tan geldi!

Yeni yılda emekli maaşlarının zamlanmasıyla bankalardaki promosyon yarışı da hızlandı. Birçok banka, artan emekli maaşlarıyla birlikte promosyon oranlarını peş peşe güncellemeye başladı. Son olarak promosyon güncellemesi yapan bankalara Akbank da dahil oldu. İşte bankanın emekliler için yeni promosy

Emekli promosyonunda güzellik yapan bol keseden dağıtan İş Bankası bir iyilik daha yaptı

Emekli promosyonları konusunda elini bol tutan ve en yüksek promosyonu veren bankalar arasında yer alan İş Bankası, sürekli benzin alan vatandaşlarla ilgili güzel bir gelişmeyi de duyurdu.

Aksaray Güzelyurt TOKİ’de 608 bin TL'ye 2+1!

TOKİ'nin Aksaray Güzelyurt projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Aksaray Güzelyurt projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Güzelyurt 2022 sosyal konut projesi...

emekli toki Güzelyurt kura çekilişi Haberi

emekli toki Güzelyurt kura çekilişi

Kurada asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru tutarlarını, 16 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Güzelyurt şubesinden geri alacak.


Ödeme seçeneklerine göre yüzde 12 peşinde kalanı 180 ay taksit veya yüzde 20 peşinatta 240 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. Projede fiyatlar 105 bin TL'den başlıyor.


Aksaray Güzelyurt TOKİ Emekli kura sonucu 13 Mayıs 2016 tarihinde  belirlenecek. Daire tiplerinin 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandığı projede toplam 56 adet daire emekliler için satışta.



Satış duyurusu için