30 / 04 / 2024

emekli toki zonguldak kurası

emekli toki zonguldak kurası

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. İşte TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekiliş yeri...

Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016!

TOKİ'nin Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamındaki daireler kurayla satılacak. İşte, Sivas Yenimahalle Emekli Toki kura çekimi 2016 detayları...

TOKİ Zonguldak'ta 526 emekli konut sahibi oldu!

Zonguldak K. Ereğli (334) ve Devrek’te (192) olmak üzere emeklilere özel toplamda 526 konutun kura çekilişi 1 Ağustos'ta tamamlandı.

TOKİ Zonguldak Ereğli Emekli kurası çekildi!

TOKİ Zonguldak Karadeniz Ereğli’de emekliye özel inşa edilecek 334 adet dairelerin kura çekilişi çekildi.

Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi!

Kura çekilişinin bugün saat 10:00’dan itibaren açıklandığı projede 200 adet daire emekliye özel satışta. İşte Emekli TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura tam listesi...

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli kura sonuçları açıklandı!

Bugün saat 10:00’dan itibaren kura çekilişi gerçekleşti. Projede emekli kategorisinde 200 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Emekli kura çekilişi bugün!

Toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru işlemleri sona erdi. TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli Emekli kura çekilişi bugün...

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

200 adet konutluk Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli TOKİ kurası nerede?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni emekli kura yeri!

324 konutluk TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni emekli projesinde başvurular sona erdi ve kura çekilişi için geri sayım başladı. İşte, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni emekli kura yeri...

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli kura tarihi!

Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilecek olan 200 konut kuralı satılıyor. İşte, TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli kura tarihi...

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

200 konutluk TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli projesi kurası!

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek projesi dahilinde Emekli vatandaşlara özel 324 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli projesi kurası ne zaman?

Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Başvuru sürenin devam ettiği Çanakkale Ayvacık Emekli Toki projesinde toplamda 160 adet daire bulunuyor. Peki, Çanakkale Ayvacık Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

emekli toki zonguldak kurası Haberi

emekli toki zonguldak kurası

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili Şube’lerinden geri alacak.


Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 200 adet dairenin emekliler için satışa çıkarılıyor.


TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli kura çekiliş yeri!

Kura çekilişi 1 Ağustos 2016 tarihinde “Atatürk Kültür Merkezi sinema Salonunda” saat 10:00’da Ereğli 1.Noteri  tarafından gerçekleştirilecek.


Satış duyurusu için