05 / 05 / 2024

Emekliler TOKİ evlerine yoğun ilgi gösteriyor

Emekliler TOKİ evlerine yoğun ilgi gösteriyor

TOKİ’nin emekli ve dar gelirli vatandaşlar için yaptığı konut projelerine ilgi sürüyor. Ankara ve Malatya’daki projelere gelen başvurular konut sayısını geçti.

Emekliler TOKİ evlerine yoğun ilgi gösteriyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz" dedi. Turan, konutlara emeklilerin yoğun ilgi gösterdiğini bildirdi.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?

TOKİ evlerine dair kuralardan sonra sorular hız kazanmaya başladı. Özellikle ödeme şekilleri ve TOKİ evlerinin kiraya verilip verilemeyeceği de sorgulanıyor. İşte “TOKİ evlerini kiraya vermek yasak mı?” sorusunun detaylar!

TOKİ evleri ne kadar zamanda teslim ediliyor?

TOKİ evlerine dair vatandaşlar pek çok soru yöneltmektedir. Özellikle evlerin teslim tarihi merak edilen konular arasında yer alıyor.

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

Yeni evlerine kavuşan vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür!

Kocaeli'de TOKİ 1 Milyonuncu Konut Anahtar Teslim Töreni" ile yeni evlerine kavuşan vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti.

Kartal Yeşilyurt Apartmanı sakinleri yeni evlerine kavuştu!

Kartal'da bir yıl önce çöken ve 21 kişinin hayatını kaybettiği Yeşilyurt Apatmanı'nın bulunduğu sokakta kentsel dönüşüm kapsamında TOKİ'nin inşa ettiği 105 dairenin sahipleri evlerine taşınmaya başladı...

Adana Göl Mahallesi'nde 34 hak sahibi yeni evlerine kavuştu!

Adana Büyükşehir Belediyesi, TOKİ işbirliğinde Göl Mahallesi’nde hayata geçirilen projede 34 hak sahibi kura çekimi ile yeni evlerine kavuştu. 

Beyşehir'de TOKİ emekli projesi hazır!

Beyşehir'de yaşayan emekliler, TOKİ ve Beyşehir Belediyesinin işbirliğiyle yürütülen proje sayesinde ev sahibi olma fırsatı yakalayacaklar. 

Antalya'daki TOKİ evlerine balkon müjdesi!

Antalya Döşemealtı ilçesinde yer alan Çıplaklı TOKİ evlerine ilave balkon yapımı öngören ihale sözleşmesini imzaladı...

Emekliler TOKİ'den nasıl ev alabilir?

54 şehirde konut üretim çalışmalarına devam eden TOKİ, 20 bin emekliyi ev sahibi yapmak için düğmeye bastı. Peki emekliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olabilir?

Adanalı emekliler TOKİ'den umutlu!

Tüm Emekliler Derneği Adana Çukurova Şube Başkanı Rafet Kaya emekliye ayrılan kişilerin geçmiş yıllarda ülkeye büyük hizmetler verdiğinin altını çizdi. Kaya Adana'nın iki bölgesinde TOKİ konutları istediklerini vurguladı.

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği sözleşme tarihleri!

TOKİ Batman Merkez Emekliler Derneği Toplu Konut Projesi'nde yer alan konutların sözleşmeleri 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Emekliler TOKİ evlerine yoğun ilgi gösteriyor Haberi

Emekliler TOKİ evlerine yoğun ilgi gösteriyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) başta emekliler olmak üzere düşük gelirliler için 250 lira taksitle satışa sunduğu konutlara emekliler, yoğun ilgi gösteriyor. Ankara ve Malatya’da kura ile satışa çıkarılan ve başvuruları devam eden konutlarda, başvurular ilk günlerde konut sayısını aştı. Karabük, Kastamonu ve Bartın’da emeklilerle bir araya gelerek konut edinimi konusunda bilgi veren TOKİ Başkanı M. Ergün Turan “Evi olmayan emeklilerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Türkiye genelinde, başta konut sahibi olamamış büyüklerimizi ev sahibi yapmak için yoğun bir uğraş içindeyiz” dedi. Emeklilere yönelik konut projesinin yaklaşık 1.5 yıldır devam ettiğini ve ülkenin birçok yerinde bu çerçevede konut inşa edildiğini açıklayan TOKİ Başkanı “Sosyal devletin en önemli görevlerinden biri vatandaşların barınma hakkının sağlanmasıdır. Ülkemize yıllarca hizmet ederek emekli olmuş ve hâlâ...