08 / 05 / 2024

emekliler tokiden nasıl ev alınır

emekliler tokiden nasıl ev alınır

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

Emekliler dikkat! Maaşlarını artırmak isteyenler hemen baksın: Tek tek açıklandı! Emekli kök aylığı nasıl yükselir?

Milyonlarca emekli, maaşlarını nasıl yükselteceklerini araştırıyor. Emekli kök aylıklarının yükseltilmesi için birkaç farklı yol bulunuyor. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşlarına zam yapıldı mı? Emekli bayram ikramiyesi nasıl hesaplanır?

Emekli bayram ikramiyeleri için zam bekleyenler heyecanla yapılacak olan açıklamayı bekliyordu. beklenen açıklama geldi ve bayram ikramiyeleri ile ilgili yaşanan gelişmeler trend haline geldi. Emekliler, Emekli maaşlarına zam yapıldı mı? Emekli bayram ikramiyesi nasıl hesaplanır?

EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Kahramanmaraş depremi sebebiyle EYT düzenlemesiyle ilgili görüşmeler başlamadı. EYT'de maaş hesaplaması nasıl yapılır? Yeni emekliler kaç lira maaş alacak? EYT maaş sorgulama ekranı 2023!

Yeni emekli maaşımı nasıl öğrenebilirim?

Emekliler maaşlarını ne zaman alırlar? Yeni emekli maaşları nasıl öğrenilir? İşte emekli maaşlarına dair sorulan sorular ve detayları!

10 soruda emekli promosyonu! En yüksek promosyon nasıl alınır? Emekli maaşı nasıl taşınır? Emekliler hemen bunu yapın!

Emekliler promosyon tutarlarını duyunca, son dakika gelişmelerini ve maaş promosyonlarından nasıl yararlanacaklarını araştırmaya başladı. Peki en yüksek emekli promosyonu hangi bankada? Emekli promosyonundan nasıl faydalanılır? İşte 10 soruda emekli maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...

Emekliler promosyon için bankalarını nasıl seçecek? Emekli promosyonlarında son durum

Bankalar bir süredir emeklilere belirli şartlar karşılığında maaş promosyonları veriyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor?  Maaş promosyonunda banka değişikliği nasıl yapılır?

7 bin 500 lira için emekliler ne yapmalı? Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır?

Bankalar arasında emeklileri kapma yarışı büyürken emeklilere vaadedilen promosyon tutarı ise 7 bin 500 liralara dayandı. Peki, emekliler başka bankaları emekli maaşlarını nasıl taşıyabilir. 7 bin 500 lira promosyon almak için ne yapmak lazım?

Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor?

Maaşını bir başka bankaya taşıyıp promosyon ve kampanyalardan faydalanmak isteyen emekliler tüm teklifleri yakından takip ediyor. Peki Emekli maaşı başka bankaya taşıma nasıl yapılır? 2022 hangi banka ne kadar emekli banka promosyonu veriyor? Banka emekli maaşı promosyonları, kampanyaları nelerdir?

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler dikkat! Çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler?

Çift maaş almak isteyen SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler çift maaş nasıl alınır? Çift maaş alma şartları neler gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte çift maaş almak isteyen milyonlarca kişi tarafından merak edilen o soruların yanıtları..

Memur ve emekliye son dakika çift maaş müjdesi geldi! SGK,SSK, Bağkur’lu emekliler hemen alıyor! Çift maaş nasıl alınır?

Milyonlarca kişi çift maaş alıp alamayacağını merak ediyor. Peki çift maaş nasıl alınır? İşte detaylar...

Emekliler ve dar gelirliler nasıl kira yardımı alır?

SGK SSK Bağkur emeklisi kira ev desteği alma şartları nedir? Emekliye ve dar gelirliye kira yardımı nasıl alınır? İşte tüm detaylar...

Emekliler TOKİ'den nasıl ev alabilir?

54 şehirde konut üretim çalışmalarına devam eden TOKİ, 20 bin emekliyi ev sahibi yapmak için düğmeye bastı. Peki emekliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olabilir?

Emekliler kira gelir beyannamesi nasıl verir?

2015 yılı içerisinde kira geliri elde edenler için vergi dönemi Mart ayı itibarıyla başladı. İstisna sınırından yüksek geliri olan kimseler vergiyi ödemekle mükellef oluyor. Peki, emekliler kira gelir beyannamesi nasıl verir?

emekliler tokiden nasıl ev alınır Haberi

emekliler tokiden nasıl ev alınır

Ev sahibi olmak tüm herkesin hayali. TOKİ bu hayali gerçekleştirmek için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ, emeklileri ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ'den ev almanın şartları neler? TOKİ'den nasıl ev alınır? TOKİ evi almak için neler yapmak gerekiyor? 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre;  çalıştığı süre içinde ev sahibi olmayan emeklilere TOKİ, ev imkanı sunuyor. TOKİ'nin emeklilere olan kampanyası 81 ili kapsıyor.

Kaymakamlıklara ve Belediyelere yapılan emeklilere yönelik konut talepleri ilgili Valiliklere iletiliyor. İlgili Valilikler, kendilerine gelen diğer emekli konut talepleri ile birlikte tüm emekli konut taleplerini TOKİ’ye gidiyor. İlgili Valilikler tarafından önerilen ve TOKİ tarafından uygun görülen arsa/arsalar üzerinde gerekli çalışmalar başlatıldıktan sonra konut fiyatları belirleniyor. Bu süreçten sonra belirli bir süre veriliyor ve ev sahibi olmak isteyen emekliler bankaya başvuruyor. Yeterli...