28 / 04 / 2024

Emeklilere Toki yapılacakmı

Emeklilere Toki yapılacakmı

TOKİ basına yansıyan kiracı emeklilere yönelik ev sahibi yapma projesi, vatandaşı heyecanlandırdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan emeklinin konut talebine karşı ne şekilde müjde vereceği merak ediliyor.

Emeklilere TOKİ’den müjde geldi! Her beş evden biri emeklilerin olacak! Ucuz konutları kaçırmayın

Türkiye’nin en büyük sosyal konut projesi olacak olan TOKİ ucuz konut projesindeki her beş evden biri emeklilere ayrılacak. İşte detaylar…

Dursunbey'de 160 konutluk TOKİ yapım ihalesi 22 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Balıkesir Dursunbey’e yapılacak 160 adet konut ve 1 adet büfe inşaatı için ihale tarihi belirlendi. 

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

TOKİ'nin Batman'da emekliler için hayata geçirdiği 1.472 konutun ardından, Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, bu kez ilçelerdeki emeklilere yönelik konut yapılması için çalışma başlattı.

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, TÜED Nazilli Şubesi ziyareti sırasında 'Nazilli'ye TOKİ gelecek' sözünü tuttu ve Durasıllı Güzelköy'de bulunan 170 bin 162 metrekare arsa TOKİ'ye emeklilere ev yapımı için tapusu verildi.

Batmanlı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, ilçelere TOKİ tarafından konut yapılacağı müjdesini verdi.

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Malatyalı emeklilere TOKİ müjdesi!

Emeklilerin bekledikleri müjde sonunda geldi. Başbakanlık Toplu Konut idaresinin emeklilere konut yapması için geçen yıl girişimde bulunan ve 6 bin emeklinin ev sahibi olması için kayıt alan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesinin çalışmaları boşa gitmedi.

Erzurumlu emeklilere TOKİ müjdesi!

Erzurum'da emeklilere konut projesinde start verildi. Dernek Başkanı Ahmet Degen, özellikle emeklilerin sorunlarına el atan Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Faruk Çaturoğlu'ndan emeklilere TOKİ konut müjdesi!

Faruk Çaturoğlu, Kdz. Ereğli ve Çaydeğirme'ninde TOKİ tarafından emeklilerimize yönelik yapılacak olan konut çalışmalarında proje çalışmalarının tamamlandığını ve 13-30 Haziran 2016 tarihlerinde başvuruların alınacağını açıkladı.

Elazığ'daki emeklilere TOKİ müjdesi!

Geçtiğimiz yıllarda Emekliler Derneklerinin girişimleriyle evi olmayan emekliler için Türkiye genelinde konut projeleri hayata geçirilmişti. Kayabaş, "TOKİ Elazığ için konut yapılması kapsamında proje çalışmalarına başlamış bulunmaktadır." dedi.

TOKİ Kandıra Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Kandıra'da emeklilere özel yapılacak 272 konut İçin başvurular sürüyor. Kandıra halkının yoğun ilgi gösterdiği konutlar için son başvuru tarihi ise 31 Mart.

Kocaelili emeklilere TOKİ müjdesi!

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve beraberindekiler Türkiye Emekliler Derneği Gebze Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette dernek başkanı Ali Tunç, emeklilere ucuz konut sağlama noktasında TOKİ ile bir anlaşma yaptıklarını belirtti.

Emeklilere Toki yapılacakmı Haberi

Emeklilere Toki yapılacakmı

TOKİ'nin Başbakan Davutoğlu'na ilettiği talebe göre, konut projesinin hayata geçmesiyle emekliler, uygun fiyat ve düşük tutarlarda taksitler ödeyerek konut sahibi olabilecek. Emekliler için yapılacak konutların peşinatı da düşük olacak. Taksit ödemeleri, eve taşınıldıktan sonra başlayacak. Böylece emekli, aynı anda hem kira hem de konut taksiti ödemeyecek. Emekli, taşındıktan sonra kira yerine kendi evinin taksitlerini yatıracak.


ARTIK EVİMİZ OLACAK 

TOKİ Başkanı Ergün Turanın emeklilere konut yapımına olumlu baktıklarını açıklamasının ardından, taleplerin Başbakan Davutoğlu'nun masasına gelmesi, emeklileri sevindirdi. Emekliler, "Bu iş olursa kira yerine evimizin taksitini ödeyeceğiz. Bizim de başımızı sokacak bir evimiz olacak. Kendimizi güvende hissedeceğiz. Başbakan bu karan verirse büyük sevaba girecek" dediler. 




BAŞBAKAN BİZİ SEVİNDİRSİN 

Aldıkları maaşın büyük bölümünün kiraya gittiğini belirten emekliler, "Yıllarca çalıştık ama bir türlü ev sahibi olamadık. Emekli...