29 / 04 / 2024

emekliye taksitle ev

emekliye taksitle ev

TOKİ Başkanı Turan, emeklileri taksitle ev sahibi yapacaklarını açıklayarak "İlave 200 bin konut için çalışıyoruz" diye konuştu.

TOKİ'den 81 ile ucuz konut müjdesi! Emekliye, dar gelirliye, gençlere 1.650 TL taksitle ev alma imkanı! Sakın kaçırmayın

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 81 ildeki dar gelirli ailelerin ev sahibi olmasını amaçlayan TOKİ sosyal konut projesinde detaylar belli oluyor. Peki TOKİ 81 ildeki sosyal konut için başvurular ne zaman başlayacak? Evlerin taksitleri kaç TL? İşte detaylar...

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanı! Tarih açıklandı, kaçırmayın!

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 185 adet konutu açık artırma ile satışa sunuyor. Yüzde 50 peşinat ve 120 ay taksitle ev sahibi olma imkanını kaçırmayın. İşte ayrıntılar...

TOKİ’den 1.855 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! TOKİ’den kira öder gibi nasıl ev sahibi olunur?

TOKİ’nin yeni projeleri merakla takip ediliyor. Peki TOKİ’den 1.855 TL taksitle nasıl ev sahibi olunur? İşte detaylar!

TOKİ Denizli'de 2.500 TL taksitle ev satıyor! Ev almak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Denizli'de 2.500 lira taksitle konut satıyor... İşte detaylar...

TOKİ'den 1.922 TL taksitle sıfır ev fırsatı! Başvuru için geri sayım başladı!

TOKİ Kütahya Simav projeleri için geri sayım başladı. TOKİ Kütahya Simav'da 69 konutu satışa sunuyor. Başvuru tarihinin yaklaştığı projelerde aylık 1.922 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

TOKİ'den ayda 800 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ yurt genelinde konut satışlarına aralıksız devam ediyor. Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için kolları sıvayan kurum, birçok kentte ayda 800 TL taksitle ev satışı gerçekleştiriyor. 

TOKİ'den 667 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, Türkiye genelinde ev sahibi olmak isteyen dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum, aylık 667,15 TL taksitle konut satışı yaptığını duyurdu. 

TOKİ'den ayda 400 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ, Türkiye genelinde evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya başlıyor. Yeni konutlarını satışa çıkaran TOKİ, 4 şehirde ayda 400 TL taksitle konut satışı başladığını duyurdu. 

Ayda 394 TL taksitle ev sahibi olabilirsiniz!

394 TL taksitle ev sahibi olmanın önü açıldı. TOKİ, binlerce vatandaşın ucuza konut sahibi olabileceğinin müjdesini paylaştı...

Yeni nesil kooperatifle 1.500 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

2016 yılında kurulan Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, ayda 1.500 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor. 

TOKİ'den dar gelirliye 461 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı!

TOKİ'den dar gelirli vatandaşlara müjde açıklama geldi. Dar gelirliye ayda 461 TL taksitle kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuldu.

TOKİ'den 646 lira taksitle ev fırsatı!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 646 lira taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

TOKİ'den emekliye 310 lira taksitle ev!

TOKİ 24 şehirde 1981 konutu 310 liradan başlayan taksit seçenekleriyle satışa sunuyor. TOKİ, emeklilere kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

emekliye taksitle ev Haberi

emekliye taksitle ev

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun müjdelediği 200 bin yeni konut ile başta emekliler olmak üzere, dar gelirli vatandaşları 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerini hızlandırdıklarını söyledi. 


200 BİN İLAVE KONUT 

58. Hükümetle 2002 yılından itibaren başlatılan konut hamlesi ile bugüne kadar 700 bine yakın vatandaşın konut sahibi olduğunu açıklayan Turan, "2023 yılı için hedefimizi 1 milyon koııut olarak belirlemiştik; emeklilerimize dönük projelendirdiğimiz özel kontenjanlarla bu hedefi 200 bin yukarı çektik. Şu ana kadar 680 bin konutu tamamladık. Bu şu demek 2023 yılma kadar yaklaşık 500550 bin ilave konut üreteceğiz. Tamamen alt ve orta gelir grubuna yöneliktir. Amacımız 2023 yılında 5,5 milyon insanımızı ev sahibi yapmaktır" diye konuştu. 


EMEKLİYE ÖZEL KONTENJAN 

Türkiye'de yaklaşık 10,5 milyon...