02 / 10 / 2024

Emel Dağdelen Çetin

Emel Dağdelen Çetin

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu.

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Mimarlık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emel Balcı tarafından kuruldu.

Çekmeköy Taşdelen Mevkii 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mevkii, Palamutdere Güzergahı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

 Kırmızı ette kafalar karışık… İstanbul’da kırmızı et 3 farklı fiyattan satılıyor!

Vatandaşın Ramazan ayında mağdur olmaması için fiyat sabitlemesi uygulamasına gidilmesinin ardından İstanbul’da kırmızı etin 3 farklı fiyattan satılmaya başlandı.  

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı aniden düştü! Yüzde 60 indirim! 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 24 Şubat 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy ilçesi, Taşdelen Mahallesi, 104 ada, 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Taşdelen Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çekmeköy İlçesi, Taşdelen Mahallesi 458 parsel sayılı taşınmazın bir kısmı ile kısmen Tescil Harici Alanı kapsayan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Emel Pırlanta'da beştaş pırlanta yüzüklerin fiyatı birden düştü! Yüzde 60 indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Emel Pırlanta, beştaş pırlanta yüzüklere yüzde 60 indirim uygulandı. Peki, Emel Pırlanta​​​​​​​'da  beştaş  pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte 7 Ocak 2023 Emel Pırlanta beştaş pırlanta yüzük fiyat listesi...

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Emel Pırlanta’da yüzde 60 indirim! Bu indirim kaçmaz! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Zarif ve şık yüzükleri ile tüm kadınların ilgi odağı olan Emel Pırlanta’da yüzde 60 indirim başladı. Peki, Emel Pırlanta pırlanta yüzükler ne kadar? İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Emel Dağdelen Çetin Haberi

Emel Dağdelen Çetin

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu. 


Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Fulyamah Yavuz Sokak,...