29 / 04 / 2024

Emel Yıldırım nişantaşında butik mi açacak

Emel Yıldırım nişantaşında butik mi açacak

İşadamı Erdal Acar’la evliyken Home Store mağazalarının başında olan Emel Yıldırım, boşandıktan sonra görevini devretti. Televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Binali Yıldırım: İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptık!

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, İstanbul'a dünya çapında 7 büyük proje yaptıklarını söyledi.

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Başbakan Yıldırım: Ülkemizle gurur duyalım!

Başbakan Yıldırım, "20 yılda 3 kilometrelik Bolu Tüneli'nin altında kalan bir Türkiye'den bugün Ovit, Zigana Tüneli'ni, Marmaray'ı, Avrasya'yı yapan, dünyanın en büyük havalimanını yapan bir ülke haline geldik. Ülkemizle gurur duyalım." dedi.

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

Bursa Yıldırım'daki dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmalarında sona gelindi. Bursa'da Meydan Gazetesi Köşe Yazarı Ercan Akyıldız bugünkü yazısında bursa Yıldırım'daki kentsel dönüşümü ele aldı. İşte o yazı...

Binali Yıldırım'dan Avrasya Tüneli ziyareti!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Haydarpaşa'da bulunan Karayolu Geçiş Projesi Merkez Ofisini ziyaret etti. Bakan Yıldırım, ziyaret kapsamında Avrasya Tüp Projesi'nde gelinen son durum hakkında yetkililerden bilgi edindi.

Yıldırım Duaçınarı'nda kentsel dönüşüm yıkımları başladı!

Yıldırım Belediyesi, ilçenin yarınlarını şekillendirecek kentsel dönüşüm kapsamında vizyon projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Duaçınarı Mahallesi'nde 84 konut ile 12 işyeri bulunacak kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım işlemlerine başlandı.

Yıldırım Kuleli Evleri Bomonti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

1 yıl sonra sahiplerine teslim edilecek olan Yıldırım Kuleli Bomonti Evleri Beşiktaş’a 2, Mecidiyeköy, Nişantaşı ve Taksime 3 dakika mesafede yer alıyor...

Bursa Yıldırım Deliçay Köprü inşaatında sona yaklaşıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini birbirine bağlayan dostluk ve barış köprüsünün inşaatında sona geldi.

Bursa Yıldırım'da bu yıl 276 yapı ruhsatı verildi!

Bursa’nın parlayan yıldızı olmaya başlayan Yıldırım’da planlı inşaat ruhsatı ve iskân sayısında artış yaşanıyor. Yıldırım Belediyesi, Ocak ayından itibaren 276 yapıya ruhsat, 199 yapıya da iskân verdi.

Emel Yıldırım nişantaşında butik mi açacak Haberi

Emel Yıldırım nişantaşında butik mi açacak

Erdal Acar’la geçtiğimiz yıllarda 19 yıllık evliliğini sonlandıran Emel Yıldırım, yoluna tek başına devam etme kararı aldı. Bir dönem televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor. Semtte gönlüne göre bir dükkan bulan modacı, önümüzdeki günlerde seçkin bir davetli topluluğuyla görkemli bir açılış...