28 / 04 / 2024

Emel Yıldırım nişantaşındaki mağazası

Emel Yıldırım nişantaşındaki mağazası

İşadamı Erdal Acar’la evliyken Home Store mağazalarının başında olan Emel Yıldırım, boşandıktan sonra görevini devretti. Televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor.

TOKİ Bursa Yıldırım 644 konut ihalesi bugün!

Türkiye'nin dört bir yanındaki dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Yıldırım projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kaan Yıldırım'ın annesi kiracısını evden çıkartıyor!

Birlikte yaşamaya hazırlanan Kaan Yıldırım ve Hadise'ye Kaan Yıldırım'ın annesinden destek geldi. Yıldırım'ın annesi Seyhan Yıldırım, Kaan Yıldırım’a ait olan Beykoz Konakları’ndaki evin kiracısını arayarak kontratı yenilemeyeceklerini dile getirdi. 

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi'ni tamamlıyor.

Yıldırım'a Afet Yönetim Merkezi inşa edildi!

Yıldırım Belediyesi, afet stratejilerinin ve çalışmalarının yürütüleceği Afet Yönetim Merkezi’ni ilçeye kazandırmak için hazırlanıyor.

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

Başbakan Yıldırım: Ülkemizle gurur duyalım!

Başbakan Yıldırım, "20 yılda 3 kilometrelik Bolu Tüneli'nin altında kalan bir Türkiye'den bugün Ovit, Zigana Tüneli'ni, Marmaray'ı, Avrasya'yı yapan, dünyanın en büyük havalimanını yapan bir ülke haline geldik. Ülkemizle gurur duyalım." dedi.

Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’nin inşaatı başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de Yıldırım Beyazıd Gençlik Merkezi’ni hayata geçiriyor.

Osman Yıldırım: Stüdyo daire kararı tam isabet!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım, ‘Yeni Tip İmar Yönetmeliği’ni yorumladı. Yıldırım, "Türk insanının sıcak yaklaşmadığı 1+0 daireler yeni yönetmelikle artık inşa edilmeyecek. Artık daha kullanışlı evlerin inşa edileceğini düşünüyorum” değerlendirmesini yaptı.

Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi!

Kentsel dönüşümde örnek projelerin yükseldiği Yıldırım'ın, Ankara Yolu'nun alt tarafındaki 6 mahallenin yeni imar planları kabul edildi. Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi verildi.

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Murat Yıldırım Nişantaşı’nda ev kiraladı!

Murat Yıldırım, Faslı eşi Nişantaşı’nı çok beğendiği için, kiraların 15 ila 30 bin TL arasında değiştiği Abdi İpekçi Caddesi’nde 170 metrekare sıfır daire kiraladı.

Emel Yıldırım nişantaşındaki mağazası Haberi

Emel Yıldırım nişantaşındaki mağazası

Erdal Acar’la geçtiğimiz yıllarda 19 yıllık evliliğini sonlandıran Emel Yıldırım, yoluna tek başına devam etme kararı aldı. Bir dönem televizyonda moda programı sunan Yıldırım, Nişantaşı’nda yeni bir butik açmaya hazırlanıyor. Semtte gönlüne göre bir dükkan bulan modacı, önümüzdeki günlerde seçkin bir davetli topluluğuyla görkemli bir açılış...