03 / 05 / 2024

Emerging Markets Airporst Awards

Emerging Markets Airporst Awards

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

COVID-19'la AVM ve ofisler gözden düştü!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları konuşuldu.

Gayrimenkul sektöründe beklenmedik etki!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları masaya yatırıldı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

JLL Capital'den Bilgili Holding'e 545 milyon dolarlık kredi! 

Bilgili Holding'e ait BLG Capital, ew York 5. Cadde’deki 11 katlı Coca-Cola’nın binası için dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi ABD’li JLL Capital Markets ile finansman anlaşması yaptı...

Türkiye’de neden gayrimenkul yatırımı yapılmalı?

GYODER ile Colliers International Türkiye tarafından 6 aylık periyotlarla hazırlanan ‘REstate Turkey-A Close Look to Comparable Markets’ raporunun 3.sü yayınlandı. Raporda, Türkiye’nin 2050'ye kadar ilk 15 ekonomi içinde olmasının beklendiği belirtildi...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 toplantısı 4 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe 2020 etkinliği 4 Aralık'ta gerçekleşecek.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Gökçeada'ya yeryüzü pazarı kurulacak!

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde, dibek kahvesi, badem kurabiyesi, kekik balı, zeytinyağı, sabun, kaşkaval peyniri, Ladolia zeytini gibi yörenin geleneksel ürünlerinin satılacağı Earth Markets (yeryüzü pazarı) kurulacak.

Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri sahiplerini buldu!

Uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Birleşik Arap Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'de düzenlenen törenle "Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards)" sahiplerini buldu.

TAV İnşaat, 'yılın en iyi havalimanı müteahhidi' seçildi!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi...

TAV İnşaat, Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi oldu!

TAV açıklamasına göre, uluslararası havacılık sektörü otoritelerini bir araya getiren Abu Dabi'deki Gelişen Piyasalar Havalimanı Ödülleri (Emerging Markets Airports Avvards) kapsamında TAV İnşaat, "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi.

Emerging Markets Airporst Awards Haberi

Emerging Markets Airporst Awards


 TAV İnşaat, havacılık sektörünün en iyilerinin belirlendiği Emerging Markets Airporst Awards tarafından "Yılın En İyi Havalimanı Müteahhidi" seçildi. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen TAV İnşaat Ortadoğu Direktörü Yusuf Akçayoğlu, dünyada havalimanı yatırımlarının en yoğun olarak gerçekleştiği bir bölgede yılın en iyi havalimanı müteahhidi olarak seçilmenin kendilerini onurlandırdığını ifade etti. Havalimanı inşaatlarındaki uzmanlıklarının ve işlerinin kalitesini bir kez daha gösterdiklerini belirten Akçayoğlu, şunları kaydetti: "Katar'da tamamladığımız Hamad Uluslararası Havalimanı Yolcu Terminali Kompleksi ve inşaatına devam ettiğimiz Abu Dabi Uluslararası Havalimanı Midfield Terminal Binası projeleri başta olmak üzere Körfez Bölgesi'nde kontrat bedeli 11 milyar dolara varan projelerimiz ile en başarılı Türk müteahhitleri arasında bulunuyoruz. 

Bu bölgedeki havalimanı projelerinin her birinde en seçkin mimarlık ofisleri ve mühendislik firmaları çalışıyor. Umman'da, Suudi Arabistan, Katar, Mısır, Tunus...