27 / 04 / 2024

Emerging Trends in Real Estate Europe 201

Emerging Trends in Real Estate Europe 201

Frankfurt Avrupa' PwC ve Urban Land Institute işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki tahminleri içeren "Emerging Trends in Real Estate Europe 2014 -Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2014" raporunun sonuçları dün paylaşıldı.

Echol Trends Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Echol Trends Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Murat Sincanlıoğlu tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

COVID-19'la AVM ve ofisler gözden düştü!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları konuşuldu.

Gayrimenkul sektöründe beklenmedik etki!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları masaya yatırıldı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 etkinliği 24 Kasım'da!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe® (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları 24 Kasım'da gerçekleştirilecek etkinlikle değerlendirilecek.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2020 toplantısı 4 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe 2020 etkinliği 4 Aralık'ta gerçekleşecek.

Ceren Kumbasar gayrimenkul sektörünü eleştirdi!

“Emerging Trends in Real Estate Europe 2014- Gayrimenkul Sektöründe Gelişen Trendler Avrupa 2014” raporu geçtiğimiz günlerde açıklandı. Bu raporun sonuçlarına göre İstanbul geçen yıla nazaran üç sıra gerileyerek yedinci sırada yer aldı.

İstanbul, Avrupa'nın ilk 10 şehri arasında!

Frankfurt Avrupa' PwC ve Urban Land Institute işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki tahminleri içeren "Emerging Trends in Real Estate Europe 2014 -Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2014" raporunun sonuçları dün paylaşıldı.

PwC ve ULI işbirliğiyle hazırlanan Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa raporu açıklanıyor!

PwC ve Urban Land Institute(ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri içeren “Emerging Trends in Real Estate® Europe 2012” (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2012) raporunun sonuçları çok yakında açıklanıyor

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Emerging Trends in Real Estate Europe 201 Haberi

Emerging Trends in Real Estate Europe 201

Gayrimenkul sektörünün önde gelen temsilcileri hem rapor sonuçlarını hem de sektördeki son gelişmeleri tartıştı. Raporun sonuçlarına göre geçen yılın gözde şehirlerinden biri olan İstanbul, birkaç sıra gerilemesine rağmen 7. sırada yer alarak yatırım için en iyi 10 şehir arasındaki yerini korudu. Avrupa'nın ana gayrimenkul pazarlarındaki birincil varlık rekabeti, yatırımcıları getiri arayışıyla İrlanda ve İspanya gibi toparlanan pazarlara, bölgesel merkezlere ve ikincil gayrimenkul stokuna yöneltiyor. 


GELİŞEN EKONOMİ

 Rapora göre, İstanbul, güçlü bir ekonomiyle desteklenen ve hızlı büyüyen bir pazara sahip olduğu için genellikle yatırımcıların favori şehirlerinden olmayı 2014 yılı için de sürdürdü. Bunun yanı sıra, 75 milyonluk genç ve hızla büyüyen nüfusuyla Türkiye, demografisi bakımından da oldukça cazip. "Refah düzeyinin yükselmesi "ve"orta sınıfın kendisini yeniden tanımlamasının" ülkeyi perakendecilik bakımından da cazip kıldığı...